Ειδήσεις Events Ο Hideo Kojima κερδίζει το βραβείο BAFTA Fellowship

Ο Hideo Kojima κερδίζει το βραβείο BAFTA Fellowship

Friday, 28 Feb 2020  | in Events | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/33/f3/a7/kojima20bafta-78-1582893809.jpg
 

Ο Hideo Kojima κερδίζει το βραβείο BAFTA Fellowship

Ο ίδιος ευχαριστεί του υποστηρικτές του και τιμάει τους προκατόχους.

 

Ο Hideo Kojima θα λάβει το υψηλού κύρους βραβείο BAFTA Fellowship φέτος, ακολουθώντας τα χνάρια των Shigeru Miyamoto, Will Wright και Gabe Newell.

Ο δημιουργός του Boktai και voice actor στο Control, Hideo Kojima, είναι γνωστός επίσης για την δουλειά του στη σειρά Metal Gear, Silent Hill αλλά και για την πρόσφατη κυκλοφορία του για PS4 το Death Stranding.

Ο ίδιος θα λάβει το βραβείο του στα 2020 BAFTA Games Awards στις 2 Απριλίου 2020, στο Λονδίνο.

Αναφέρει: “Είναι μεγάλη μου τιμή και θέλω να αφιερώσω την στιγμή προς τιμήν όλων όσων έλαβαν το βραβείο πριν από εμένα, σέβομαι σε βάθος την συνεισφορά τους στην ψυχαγωγία, είτε αφορά ταινίες, τηλεόραση ή video games. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους όσους με υποστηρίξανε στα τόσα χρόνια και δεσμεύομαι να συνεχίσω την δημιουργία νέων και επαναστατικών τρόπων να ωθώ την τον κόσμο του παιχνιδιού μπροστά.”

Πρόκειται για το 10ο βραβείο, που δίδεται ως αναγνώριση για την συνεισφορά κάποιου στο video games. Το πρώτο βραβείο είχε πάει στον συνιδρυτή του Maxis Will Wright το 2007 με επακόλουθες βραυέυσεις για τους Nolan Bushnell, Shigeru Miyamoto, Peter Molyneux, Gabe Newell, Rockstar Games, David Braben, John Carmack, Tim Schafer.

Οι υποψηφιότητες για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες των BAFTA Awards θα ανακοινωθούν στις 3 Μαρτίου.

 

Διαβάστε περισσότερα για τα BAFTA Awards 2020 και συζητήστε για τα βραβεία στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification