Game Developers Choice Awards 2020: Οι νικητές

Hot
Game Developers Choice Awards 2020: Οι νικητές

Game Developers Choice Awards 2020: Οι νικητές

Το Untitled Goose Game κέρδισε το βραβείο Game of the Year.

Το Untitled Goose Game κέρδισε ακόμα ένα βραβείο Game of the Year κατά την διάρκεια της τελετής απονομής βραβείων Game Developers Choice Awards έπειτα από την νίκη του στα D.I.C.E Awards μέσα στον Φεβρουάριο.

Το Untitled Goose Game αναπτύχθηκε από την Αυστραλιανή εταιρεία ανάπτυξης House House. Μετά την κυκλοφορία του σε PC και Switch τον Σεπτέμβριο, ακολούθησε η κυκλοφορία σε Xbox One και PS4 τον Δεκέμβριο, ενώ μετά την επιτυχία του κυκλοφόρησε μέχρι και σειρά ρούχων με την αγριόπαπια.

Η εταιρεία αναφέρει για την νίκη τα εξής: “Αυτή είναι μια εξαιρετική τιμή εφ’ όρου ζωής.”

Το Control της Remedy κέρδισε επίσης τα Best Technology, Best Audio και Best Visual Art στα Game Developers Choice Awards. Μεγάλη νίκη επίσης σημείωσε το Disco Elysium το οποίο κέρδισε το Best Narrative και Best Debut για την εταιρεία ανάπτυξης ZA/UM. Ως καλύτερο game για φορητές συσκευές αναδείχθηκε το What the Golf?

Επιπλέον προς τιμήν των καλύτερων games οι διοργανώτριες αρχές έδωσαν το Ambassador Award στην Kate Edwards. Το βραβείο δίνεται σε κάποιον ο οποίος βοηθάει τα video games με την προώθηση και υποστήριξη τους μέσω δράσεων. Η Edwards ήταν η επικεφαλής της International Game Developers Association, πριν προαχθεί σε Global Game Jam executive director.

Ακόμα ένα βραβείο που δόθηκε ήταν το Pioneer Award που δόθηκε στην Roberta Williams. Η Williams είναι γνωστή για την δουλειά της στα graphic Adventure και συγκεκριμένα για την δημιουργία των King’s Quest και Mystery House. Επίσης είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Sierra On-Line.

Τα Game Developers Choice Awards είχαν προγραμματισθεί να απονεμηθούν στο τέλος της GDC όμως με όσα συμβαίνουν στο παγκόσμιο γίγνεσθαι η παρουσίαση τους μεταφέρθηκε online, αφού η διοργάνωση αναβλήθηκε.

Η manager της GDC Katie Stern αναφέρει σε δηλώσεις της “Τα Games μπορούν να μας βοηθήσουν να συνδεθούμε, μπορούν να μας εμπνεύσουν να δημιουργήσουμε και μερικές φορές μας βοηθάνε στο να αποδράσουμε. Ενδεχομένως να μην υπάρχει καλύτερη ώρα για να εκτιμήσουμε το τι σημαίνουν για εμάς τα games από αυτές τις ώρες δοκιμασίας.”

Game Developers Choice Awards: Νικιτές

Game of the Year

Untitled Goose Game (House House/Panic)

Best Audio

Control (Remedy Entertainment/505 Games)

Best Debut

ZA/UM (Disco Elysium)

Best Design

Baba is You (Hempuli)

Best Mobile Game

What the Golf? (Triband/The Label Limited)

Innovation Award

Baba is You (Hempuli)

Best Narrative

Disco Elysium (ZA/UM)

Best Technology

Control (Remedy Entertainment/505 Games)

Best Visual Art

Control (Remedy Entertainment/505 Games)

Best VR/AR Game

Vader Immortal: A Star Wars VR Series (ILMxLAB & Oculus Studios/Disney)

Audience Award

Sky: Children of the Light (thatgamecompany)

Pioneer Award

Roberta Williams

Ambassador Award

Kate Edwards

 

Δείτε τους νικητές στα Game Developers Choice Awards 2019 και συζητήστε για τα GDCA 2020 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.