Ειδήσεις Events Minecraft: Το Open Pit είναι ένα in-game φιλανθρωπικό μουσικό φεστιβάλ

Minecraft: Το Open Pit είναι ένα in-game φιλανθρωπικό μουσικό φεστιβάλ

Wednesday, 08 Apr 2020  | in Events | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/a6/ff/b9/minecraft20event20-57-1586358099.jpg
 

Minecraft: Το Open Pit είναι ένα in-game φιλανθρωπικό μουσικό φεστιβάλ

Τα έσοδα θα σταλούν για την καταπολέμιση του κορωνοϊού.

Τα in-game μουσικά festival έχουν γίνει μόδα με τις τελευταίες εξελίξεις.

Χαρακτηριστική είναι η εισβολή του Marshmello στο Fortnite, όμως το συγκεκριμένο Festival είναι λίγο διαφορετικό. Θα φιλοξενηθεί μέσα στο Minecraft και όσα χρήματα συγκεντρωθούν θα σταλούν για την καταπολέμηση του COVID-19.

Οι American Football και Anamaguchi ανακοίνωσαν ότι διοργανώνουν ένα μουσικό Festival το Σάββατο 12 Απριλίου και θα γίνει στο region του Minecraft Nether Meant. Θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις από American Football και Anamaguchi Baths μέχρι ΗΑΝΑ και πολλά άλλα. Το region μπορείτε να το βρείτε στο realm Elsewither.

c06423be5ed3850ca3703c95e7520972 GalleryONEA

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει στη 01:00 μετά τα μεσάνυκτα στις 12 Απριλίου και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Οι παίκτες μπορούν να βρουν τον τόπο του φεστιβάλ ακολουθώντας τα guidelines που έχουν τοποθετήσει οι διοργανωτές ενώ όσοι δεν έχουν πρόσβαση στο game μπορούν να παρακολουθήσουν την συναυλία μέσω Twitch. Είναι διαθέσιμα επίσης τα Special VIP passes τα οποία πωλούνται και δίνουν πρόσβαση σε κάποια σημεία του game για να παρακολουθήσετε την συναυλία ενώ υπάρχει επίσης και διαθέσιμο merchandise για αγορά από τους παίκτες. Όπως προαναφέρθηκε τα έσοδα από τις αγορές θα σταλούν στην ενίσχυση της καταπολέμησης της πανδημίας μέσω των προσπαθειών της Good360.

Οι διοργανωτές του Open Pit, έχουν διοργανώσει στο παρελθόν παρόμοια festival μέσα στο Minecraft, όπως το Coalchella, το Firefest και το Mine Gala. O Mike Kinsella, των American Football αναφέρει σε δήλωση του: “Περιμένω τη στιγμή που θα καταφέρω να αποδείξω στον 7χρονο γιο μου ότι έχω όντως δουλειά.”

c691cedae09f06cc12623295bb7f4ba7 Header

Η επιτυχία των προηγούμενων διοργανώσεων μέσα στο Minecraft δίνει την ελπίδα για ένα ομαλό festival χωρίς προβλήματα.

Διαβάστε για το Minecraft School of Witchcraft and Wizardry και συζητήστε για το Minecraft στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification