PC Gaming Show 2020

Hot
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
 
0.0 ()
2
PC Gaming Show 2020

PC Gaming Show 2020

Δείτε την παρουσίαση. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 24/5/20 – Θα διεξαχθεί κανονικά, παρά την ακύρωση της E3 2020] Το φετινό PC Gaming Show, όπως και κάθε χρονιά θα μεταδώσει ζωντανά παρουσιάσεις νέων games, πλούσιο gameplay υλικό, καθώς και ανακοινώσεις από αρκετούς developers.

Το PC Gaming Show θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στις 6 Ιουνίου και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της πλατφόρμας του Twitch αλλά πιθανόν και σε άλλες πλατφόρμες μετάδοσης όπως το Youtube και το Mixer. Ο Evan Lahti, διοργανωτής και αρχισυντάκτης, στο PC Gamer δήλωσε "Το PC Gaming Show έχει αναπτυχθεί την τελευταία δεκαετία γιατί είναι μια πλατφόρμα που ανήκει σε όλους. Μερικά νέα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν αξίζουν την κατάλληλη αναγνώριση και περιμένουμε με ανυπομονησία να σας τα παρουσιάσουμε στις 6 Ιουνίου και να προσφέρουμε στους θεατές μας μια αξέχαστη εμπειρία". Δείτε το recap από το show του 2019.

[UPDATE: 4/6/20 –Το PC Gaming Show αναβάλλετε για την επόμενη εβδομάδα] Η ομάδα του PC Gaming Show δημοσίευσε ότι για συμπαράσταση στα γεγονότα που συμβαίνουν στην Αμερική κατά του ρατσισμού αναβάλει το event που είχε προγραμματίσει για τις 6 Ιουνίου.

Το event εντέλει θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο στις 13 Ιουνίου και συγκεκριμένα μεσάνυκτα ώρα Ελλάδας.

[UPDATE 2: 14/6/20 - Δείτε την παρουσίαση] Το PC Gaming Show ολοκληρώθηκε και πλέον μπορούμε να δούμε όλα τα νέα PC games που παρουσιάστηκαν. Κάποια εξ αυτών θα κυκλοφορήσουν φυσικά και στις κονσόλες. Η παρουσίαση ξεκινάει στο 30:00 του παρακάτω βίντεο. Η βασική διαφορά της παρουσίασης σε σχέση με τις προηγούμενες είναι ότι είχε την μορφή...καραντίνας, μιας και ο κεντρικός παρουσιαστής, Sean Plott, μιλούσε με τους καλεσμένους του online μέσω κάμερας.

Από τα νέα games που παρουσιάστηκαν ξεχώρισαν το Icarus, που είναι το νέο Action Survival από τον Dean Hall, δημιουργό του DayZ, ενώ είδαμε και τα νεότερα για Mafia: Definitive Edition, Persona 4, Vampire: The Masquerade—Bloodlines 2, Persona 4 Golden στα PC και αρκετά ακόμη games. Τα περισσότερα εξ αυτών ήταν ως συνήθως indie, με ίσως μεγαλύτερη αναλογία αυτή τη φορά.

Διαβάστε για την E3 2020: Η ESA ακύρωσε το online event του Ιουνίου και συζητήστε για το PC Gaming Show στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification