Ειδήσεις Events Future Games Show με παρουσιαστές τους Nolan North και Emily Rose

Future Games Show με παρουσιαστές τους Nolan North και Emily Rose

Tuesday, 16 Jun 2020  | in Events | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c5/65/1e/nolan-north-emily-rose-8-1591036520.jpg
 

Future Games Show με παρουσιαστές τους Nolan North και Emily Rose

Παρουσιάστηκε πλήθος από indie games. [UPDATE]]

[Αρχική δημοσίευση: 1/6/20] Ο Nolan North είναι γνωστός ως Nathan Drake από την σειρά Uncharted. Πλέον, θα τον γνωρίσετε σε ρόλο παρουσιαστή, αφού μαζί με την Emily Rose (Elena Fischer, Uncharted 4) θα παρουσιάσουν το Future Games Show.

Το Future Games Show θα διεξαχθεί από το GamesRadar στις 6 Ιουνίου και ώρα 00:30 (ξημερώματα 7 Ιουνίου). Το δημοφιλές gaming ζευγάρι του Uncharted 4 θα παρουσιάσει νέα games, συνεντεύξεις και ελεύθερες συζητήσεις, έχοντας για παρέα στο στούντιο developers από τις εταιρείες Square Enix, Team 17, tinyBuild, Deep Silver, Curve Digital, Merge Games, Red Thread Games, Walkabout Games, Raw Fury, Hi-Rez Studios και Devolver Digital. Συνολικά θα παρουσιαστούν πάνω από 30 games.

Θυμίζουμε ότι στις 12 Ιουνίου η Sony θα διοργανώσει ένα ειδικό PS5 event. Στις 6 Ιουνίου, πριν από το Future Games Show, θα έχουμε το PC Gaming Show, ενώ πάντοτε τρέχει και το Summer Game Fest. Δείτε ακόμη τα livestreams των εταιρειών αντί της E3 2020 και την New Game+ Expo.

[UPDATE: 16/6/20 - Το Future Games Show ολοκληρώθηκε] Το event είχε την μορφή...καραντίνας, καθώς ο Nolan North και η Emily Rose το παρουσίασαν...από τα σπίτια τους.

Το event είχε καθαρή διάρκεια μία ώρα.

Συζητήστε για το Future Games Show στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification