Ειδήσεις Events Xbox Series X event Ιουλίου

Xbox Series X event Ιουλίου

Monday, 06 Jul 2020  | in Events | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος  
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
New Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/9b/10/d3/xbox-lockhart-series-s-6-84-1593513224.jpg
 

Xbox Series X event Ιουλίου

Ανακοινώθηκε η τελική ημερομηνία. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 9/6/20 - Ο υπεύθυνος marketing της εταιρείας, Aaron Greenberg, με επίσημη τοποθέτησή του στο Twitter διέψευσε τις φήμες που ήθελαν την Microsoft να αναβάλλει για τον Αύγουστο το προκαθορισμένο event] Ο Aaron Greenberg δήλωσε: ''Δεν έχουμε αναβάλλει τίποτα, οι ομάδες ανάπτυξης εργάζονται σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση''. Το σχέδιο της Αμερικάνικης εταιρείας θέλει το συγκεκριμένο event για το Xbox Series X να λαμβάνει χώρα τον Ιούλιο, κατά το οποίο θα δοθεί έμφαση στο Halo Infinite και στα first-party games για τη νέα κονσόλα.

Υπήρξε μια φήμη ότι η Microsoft, στο event του Ιουνίου, θα έδειχνε τις φθηνότερες εκδόσεις της Xbox Series X. Εν τέλει το event δεν ανακοινώθηκε ποτέ επισήμως, όπως και τι να περιμένουν οι fans για το event του Ιουλίου. Όταν η εταιρεία ανακοίνωσε το Xbox Series X, ανέφερε και τη μηνιαία ενημέρωση για τα σχέδιά της και έμενε να δούμε αν θα είχαμε σημαντικές ανακοινώσεις μέσα στον Ιούνιο. Η επιδημία του κορονοϊού και η ακύρωση της E3 2020 χάλασε τα σχέδια της Microsoft για ανακοίνωση νέων πληροφοριών για το Halo Infinite αλλάζοντας τελικά το πλάνο της.

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Halo, Brad Hilderbrand, δήλωσε στο Twitter: '' Κανονικά σήμερα θα έπρεπε να περιμένω τις αντιδράσεις όλων για το Halo Infinite και αντ’ αυτού, λόγω της πανδημίας, έχω βάλει μπουγάδα. Το 2020 είναι αίσχος.''

 

Το πρώτο event για το Xbox Series X έλαβε χώρα τον Μάιο και επικεντρώθηκε στα games τρίτων εταιρειών, όπως το Assassin’s Creed: Valhalla. Η Microsoft κατηγορήθηκε ότι το συγκεκριμένο event δεν ήταν αντάξιο των προσδοκιών των fans, κάτι που η εταιρεία αναγνώρισε.

[UPDATE: 30/6/20 – Το event αναμένεται την εβδομάδα της 20ης Ιουλίου] Το event της Microsoft δεν έχει ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία, με την εταιρεία να ανακοινώνει ότι σε αυτό θα δείξει μόνο first-party games, όπως το Halo Infinite.

Σύμφωνα με αναφορά του Eurogamer, το Lockhart ή Xbox Series S, η πιο οικονομική και χαμηλότερων δυνατοτήτων κονσόλα, θα αποκαλυφθεί τον Αύγουστο, παρόλο που αρχικά η εταιρεία ήταν να κάνει τα αποκαλυπτήρια αυτό τον μήνα.

Σχετικά με το event του Ιουλίου, στο Windows Central αναφέρεται ότι αυτό θα πραγματοποιηθεί την εβδομάδα της 20ης Ιουλίου. Για τα games που πρόκειται να δημοσιευθούν γίνεται λόγος και το project του νέου studio της Microsoft, The Initiative. Επίσης υπάρχει η φήμη ότι θα κάνουν την εμφάνισή τους και games τρίτων εταιρειών.

[UPDATE 2: 1/7/20 - Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία] Η Microsoft επιβεβαίωσε και επίσημα ότι το online event της για το Xbox Series X θα διεξαχθεί στις 20 Ιουλίου.

Το event του Ιουλίου της Microsoft, θα παρουσιαστεί μέσα απο το επίσημο κανάλι της στο Twitch.

[UPDATE 3: 6/7/20 - Νέα ημερομηνία] Η Microsoft ανακοίνωσε τελικά ότι το event παρουσίασης του Xbox Series X θα διεξαχθεί στις 23 Ιουλίου και ώρα 19:00.

Το event θα εστιάσει στο Xbox Series X και σε first-party games (σ.σ. από εταιρείες της Microsoft) τόσο για το νέο Xbox, όσο και για τα PC.

Διαβάστε για το Xbox Series X event με games τρίτων εταιρειών και συζητήστε για το Xbox Series X στο παρακάτω forum topic.

Photos

XboxSeriesX-1.jpg
xbox-event July.jpg

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification