QuakeCon 2020

Hot
Βάσια Κούκια
QuakeCon 2020

QuakeCon 2020

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 26/6/20] Η Bethesda ανακοίνωσε ότι η QuakeCon 2020 που είχε ακυρωθεί λόγω κορωνοϊού, θα διεξαχθεί online τον Αύγουστο.

Η ετήσια έκθεση θα έχει διάρκεια τριών ημερών, από 7 έως 9 Αυγούστου, ενώ αυτή τη φορά το όνομά της έχει αλλάξει ελαφρώς για να ταιριάζει στην περίσταση, σε QuakeCon at Home. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται να ανακοινωθούν στο μέλλον.

[UPDATE: 14/7/20 - Ανακοινώθηκε η ημερομηνία] Η ZeniMax Media ανακοίνωσε ότι η QuakeCon θα διεξαχθεί online το διάστημα 7-9 Αυγούστου. Το livestream θα ανοίξει στο Twitch.tv/quakecon στις 7 Αυγούστου και ώρα 19:00. Θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με developers, influencers, το community της Bethesda και διάφορες εκπλήξεις. Ένα μέρος της παρουσίασης θα συμπεριλαμβάνει και φιλανθρωπίες.

Η Quake Pro League season θα ολοκληρωθεί και επίσημα με την διεξαγωγή του Quake World Championship tournament τα μεσάνυκτα της 9ης Αυγούστου. Οι 24 κορυφαίοι παίκτες θα διαγωνιστούν για 150.000 δολάρια και τον τίτλο του νικητή της σεζόν.

Η Zenimax έχει συνάψει συνεργασία με φορείς για φιλανθρωπικές ενέργειες, οι οποίες λογικά θα προέλθουν μεταξύ άλλων και από τις συνδρομές των θεατών στο Twitch. Οι συνεργασίες αφορούν τις NAACP Legal Defense Fund, UNICEF, Dallas Pets Alive and Four Paws και άλλες. Για τον σκοπό αυτό θα πουληθούν και t-shirts "Dogvahkiin" και "Catodemon", αλλά και αξεσουάρ με το λογότυπο της QuakeCon.

[UPDATE: 31/7/20 - Το πρόγραμμα του event] Η id Software ανακοίνωσε το πρόγραμμα της QuakeCon 2020, η οποία θα διεξαχθεί ψηφιακά.

Στις ώρες που θα δείτε στον παρακάτω πίνακα υπολογίστε +7 ώρες μπροστά για την ώρα Ελλάδας. Δεδομένου του ότι σχεδόν όλα τα games έχουν ήδη κυκλοφορήσει, το event αναμένεται να είναι ότι πιο αδιάφορο έχει υπάρξει τα τελευταία χρόνια. Εκτός κι αν η id Software μας επιφυλάσσει εκπλήξεις.

quakecon 2020 at home schedule

Ξεχωρίζουν μόνο οι εξής παρουσιάσεις από την Κυριακή 9/8 (σε ώρες Ελλάδας):
07:00: Bethesda cosplay - Διαγωνισμός
16:30: Doom Eternal speedrun σε δυσκολία Ultra Nightmare
19:00: Doom II - Τελικοί του τουρνουά.
00:00: Οι τελικοί του Quake World Championship.

Διαβάστε για το World Video Game Hall of Fame 2020 και συζητήστε για την QuakeCon 2020 στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.