Games For Change Awards 2020: Οι νικητές

Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
 
0.0 ()
1
Games For Change Awards 2020: Οι νικητές

Games For Change Awards 2020: Οι νικητές

Το Dreams κέρδισε το βραβείο Game of the Year.

Το festival Games For Change ανακοίνωσε τους αποδέκτες βραβείων για το 2020 μέσω μιας virtual τελετής. Ο μεγάλος νικητής ήταν η εταιρεία ανάπτυξης, Media Molecule, αλλά αρκετά παιχνίδια κέρδισαν βραβεία και επαίνους σε διάφορες κατηγορίες.

Το Dreams της εταιρείας ανάπτυξης Media Molecule βραβεύτηκε με το βραβείο Game of the Year καθώς και με το βραβείο Most Innovative Game Award. Το Sky: Children of Light ήταν το δεύτερο πιο πολυβραβευμένο game κερδίζοντας τα βραβεία People’s Choice και Best Gameplay με περισσότερους  από 14 χιλιάδες ψήφους. Η διοργάνωση G4C ανέφερε ότι τα φετινά βραβεία έλαβαν 14 φορές περισσότερους ψήφους από τα προηγούμενα χρόνια.

Η πρόεδρος της G4C Susanna Pollack δήλωσε: "Οι νικητές του Games For Change 2020 επαναπροσδιορίζουν τα όρια της τεχνολογίας, ενδυναμώνουν ολοένα και πιο διαφοροποιημένο κοινό και δείχνουν τι σημαίνει να χρησιμοποιούν την τεχνολογία για το καλό. Αυτά τα παιχνίδια που κερδίζουν τα βραβεία αποτελούν το παράδειγμα του “gaming” όπως το γνωρίζουμε παρέχοντας μας εξαιρετικές εμπειρίες καθώς μας προσφέρουν αποφασιστικότητα με εφευρετικές και χαρούμενες αφηγήσεις και έξυπνους μηχανισμούς".

Δείτε παρακάτω την λίστα με τους νικητές για το G4C 2020.

Game of the Year and Most Innovative Game: Dreams
Best Gameplay and People’s Choice: Sky: Children of the Light
Most Significant Impact: Sea of Solitude
Best Learning Game: Rabbids Coding
Best Student Game: Resilience
Best XR for Change: The Holy City
G4C Vanguard Award: Gordon Bellamy
G4C Giving Award: Humble Bundle
G4C Industry Leadership Award: Microsoft

Διαβάστε περισσότερα για τους νικητές των BAFTA Game Awards 2020.

Συζητήστε για τους νικητές της G4C 2020 στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification