E3 2019: Ubisoft press conference

Hot
E3 2019: Ubisoft press conference

E3 2019: Ubisoft press conference

Tom Clancy-τιδα, Gods & Monsters  και συνδρομητική υπηρεσία. 

[Αρχική Δημοσίευση: 27/3/19] Η Ubisoft ανακοίνωσε την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου της στην E3 2019, η οποία θα διεξαχθεί την Δευτέρα 10 Ιουνίου και ώρα Ελλάδος 23:00.

Κατά την διάρκεια της press conference θα μάθουμε για τα νέα games της Γαλλικής εταιρείας.

[UPDATE: 10/6/19 - Live update] Η Ubisoft αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα στις 23:00 την συνέντευξη τύπου της, χωρίς το Splinter Cell, καθότι έχει δηλώσει ότι δεν βρίσκεται σε ανάπτυξη. 

Το GameWorld.gr θα σας κρατά ενήμερους για όλες τις επιπλέον εξελίξεις. Φέτος στην E3 2019 η Sony και η EA δεν θα διοργανώσουν συνεντεύξεις τύπου, αλλά θα έχουν κανονικά τα περίπτερά τους, όπως άλλωστε και σε κάθε έκθεση.

[LIVE UPDATE] 23:00: Assassin's Creed...Symphony. Η συμφωνική ορχήστρα της Ubisoft δίνει ξανά το παρόν, ώστε η συνέντευξη τύπου της Γαλλικής εταιρείας να ξεκινήσει μετά μουσικής.

23:00 Για αρχή ανακοινώθηκαν...από τα αποδυτήρια, εν μέσω τρέιλερ, το Story Creator mode του Assassin's Creed Odyssey, το Trials Rising: Medieval Motor Mayhem και ένας δωρεάν Ιαπωνικός χάρτης για το Steep.



23:10: Παρουσιάστηκε gameplay video του Watch Dogs 3, στο οποίο θα δείτε μάχες μέσα στην πόλη, όπου πυροβολάτε εχθρούς, ελέγχετε οχήματα και μάχεστε ενάντια σε drones.  Το παιχνίδι θα υποστηρίζει permadeath και αν πεθάνει ένας ήρωάς σας θα μπορείτε να επιλέξετε κάποιον άλλο. Κάτι τέτοιο συνέβη για παράδειγμα με τον Ian, τον αρχικό χαρακτήρα, ο οποίος διέθετε stealth και μπορούσε να ξεφύγει από τους εχθρούς του, ακόμα και μέσα στη μάχη.


Οι πράκτορες που θα έχετε στη διάθεσή σας είναι κάθε ηλικίας και φύλου. Για παράδειγμα μία πράκτορας είναι μια ηλικιωμένη κυρία...η Helen, υπεράνω πάσης υποψίας. Μετά από αυτήν είδαμε την Naomi, μια αφροαμερικανίδα με badass στυλάκι.

Το Watch Dogs Legion θα κυκλοφορήσει στις 6 Μαρτίου 2020 για PC, PS4 και Xbox One.

23:25: Ανακοινώθηκε η τηλεοπτική σειρά για Apple TVs Mythic Quest: Raven's Banquet, για την οποία μίλησε ο Creative Director Ian Grimm.

23:30: Παρουσιάστηκε το Rainbow Six Siege: Clutch Royale DLC.

23:35: Ανακοινώθηκε το Brawlhalla: Adventure Time.

23:37: Ανακοινώθηκε το Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint. Ο ηθοποιός Jon Bernthal ανέβηκε επί σκηνής με το αξιολάτρευτο σκυλάκι του το οποίο κέρδισε την παράσταση. Για το παιχνίδι μίλησε επίσης η Laura Cordrey, Community Developer.

Η beta του παιχνιδιού θα ξεκινήσει στις 5 Σεπτεμβρίου.

23:42: Σειρά είχε το...mobile game Tom Clancy's Elite Squad. Παρότι δυστυχώς θα βγει για κινητά, ένας από τους διαθέσιμους σχαρακτήρες θα είναι ο Sam Fischer, τον οποίο θα θέλαμε να δούμε σε νέο Splinter Cell. Οι άλλοι χαρακτήρες θα είναι οι Megan, o Montaine, ο Nomad και η Caveira.

23:49: Παρουσιάστηκε τρέιλερ για το For Honor: Shadows of the Hitokiri DLC.

23:52: Ανακοινώθηκε το Rainbow Six Quarantine, που θα υποστηρίζει Co-op τριών παικτών. Θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020 για PC, PS4 και Xobx One. Πόσα Tom Clancy's games πια; 

23:55: Παρουσιάστηκε ο συνήθης ύποπτος κάθε E3, το Just Dance 2020. Θα κυκλοφορήσει σε όλα τα format, μέχρι και στο Wii.

00:00: Η Ubisoft ανακοίνωσε το UPlay+, την συνδρομητική της υπηρεσία. Θα έχει πάνω από 100 games στο ξεκίνημα, ενώ αν εγγραφτείτε από τώρα για το UPlay+ στο Uplay.com θα έχετε δωρεάν συνδρομή στα πρώτα games του Σεπτεμβρίου. Δυστυχώς το κόστος της συνδρομής θα ανέρχεται στα 15 ευρώ τον μήνα.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

Επίσης, το 2020 η υπηρεσία UPlay+ θα είναι διαθέσιμη και στο Google Stadia. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όσοι έχετε συνδρομή Google Stadia θα πρέπει να πληρώσετε...και δεύτερη συνδρομή για να παίξετε οποιοδήποτε από τα games της Ubisoft.

00:06: Ανακοινώθηκε το Roller Champions, ένα Online Competitive Sports game όπου δύο ομάδες κάνουν roller skate σε μια πίστα τύπου στίβου, όπου τα χτυπήματα και τα σπρωξίματα με τον αγκώνα επιτρέπονται. Σε ένα τυπικό ματς roller derby δεν υπάρχει μπάλα, ενώ οι πόντοι σκοράρονται όταν ένας παίκτης προσπερνά μέλη της αντίπαλης ομάδας αποφεύγοντας ταυτόχρονα όσους προσπαθούν να τον μπλοκάρουν. Θα υπάρχει μια μπάλα που μπορείτε να πασάρετε μεταξύ παικτών. Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα να σουτάρετε, αν και δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο σε τι ακριβώς θα στοχεύετε.

Όταν δεν έχετε την μπάλα θα μπορείτε να κάνετε τάκλιν στους αντιπάλους σας, ενώ θα έχετε στη διάθεσή σας και κάποιου είδους special abilities. Όπως και στο Rocket League φαίνεται ότι θα μπορείτε να εξατομικεύσετε τον skater σας με διάφορα jackets, armor, γυαλιά ηλίου και άλλα ενδύματα.

00:12: H Ubisoft Quebec, δημιουργός του Assassin's Creed Odyssey, θα αναπτύξει το Gods & Monsters, ένα νέο Action-Adventure εμπνευσμένο από την μυθολογία, το οποίο είναι και το τελευταίο παιχνίδι που ανακοινώθηκε στη συνέντευξη τύπου της Γαλλικής εταιρείας στην  E3 2019.

Όπως θα δείτε, τα γραφικά του είναι καρτουνίστικα, συνεπώς διαφοροποιούνται από τα ρεαλιστικά της σειράς Assassin's Creed. Δείτε το σύντομο τρέιλερ:

Το Gods & Monsters θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου 2020 για PC, PS4 και Xbox One. Παρότι κάποιοι περίμεναν ένα Assassin's Creed στην εποχή των Βίκινγκς, απ' ότι φαίνεται αυτός είναι ο τίτλος που η Ubisoft είχε στα σκαριά. 

Σε γενικές γραμμές η συνέντευξη τύπου της Ubisoft στιγματίστηκε από τα Tom Clancy's games που ήταν σχεδόν...τα μισά. Το Gods & Monsters δείχνει να έχει ένα ενδιαφέρον, ωστόσο είδαμε απλά ένα τρέιλερ. Οι δε ανακοινώσεις για mobile και casual games εξακολουθούν να μας είναι αδιάφορες.

Δείτε τι θα ισχύσει για την E3 2019 όσον αφορά τις άλλες εταιρείες και συζητήστε περισσότερα για την E3 2019 στο παρακάτω forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 AntonKos (Level 17) 11/06/2019 00:50
Κόλλημα ρε παιδί μου η Ubisoft με τα Shooters.Watch dogs,Rainbow six,χαλαρωστε πια.Και τι κολλημα με τα mobile games ολοι τους φετος?
Το Gods and monsters μου αρεσε αλλα εδειξαν μονο τρειλερ. Τα αλλα ουτε που θα τα ακουμπησω. Ποιο Just Dance και ποιο Brawlhalla? Splinter Cell θελαμε.
#2 VestigiaL (Level 8) 11/06/2019 00:53
Θα μπορούσε και καλύτερα είναι η αλήθεια, το Gods and Monsters αρκετά ενδιαφέρον.
#3 Lithras (Level 26) 11/06/2019 01:04
Μου φαίνεται πως όταν πιάσω τα Watch Dogs θα το πάω κατευθείαν για τριλογία.
#4 ProfGameboy (Level 23) 11/06/2019 12:01
Αναμενόμενα τα νέα για Splinter Cell δυστυχώς…Ο Jon Bernthal έκλεψε την παράσταση και ανεβάζει πολύ το game καθώς του ταιριάζουν απόλυτα τέτοιοι ρόλοι. Επιπλέον μου άρεσε που κράτησαν ζωντανό ένα παιχνίδι σαν το Steep με δωρεάν περιεχόμενο!
#5 Smoses (Level 26) 11/06/2019 13:22
Μία κορυφή στην αρχή με το Watch Dogs Legion και μία στο τέλος με το Gods and Monsters. Όλα τα ενδιάμεσα απλά αδιάφορα, τι DLC για το Brawlhalla ? Πόσα πια Rainbow Six ? Η συνδρομητική της Uplay+ φαίνεται ελκυστική, αν και θα έχει σκληρό ανταγωνισμό...
#6 Efane (Level 24) 11/06/2019 21:35
Σε ρηχά νερά κινήθηκε η έκθεση της ubisoft για τα δικά μου γούστα.
#7 Astro (Level 19) 13/06/2019 10:18
Δεν τρελάθηκα και πολύ με την παρουσίαση της.
Notification