Devolver Direct 2020

Hot
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
 
0.0 ()
1
Devolver Direct 2020

Devolver Direct 2020

Με λιγότερο τρελά κέφια λόγω καραντίνας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/5/20] Το Devolver Direct είναι ένα από τα πιο σημαντικά στιγμιότυπα στο event της E3 που διεξάγεται κάθε χρόνο. Εφόσον πλέον επίσημα έχει ανακοινωθεί ότι δεν θα διεξαχθεί η E3 το 2020 η Devolver Digital προέβη σε ανακοίνωση ότι η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί χωρίς να γνωρίζει ακόμη την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής. Δείτε το σχετικό tweet.

[UPDATE: 15/6/20 - Ανακοινώθηκε η περίοδος διεξαγωγής] Η Devolver Digital πάντα έκανε τις παρουσιάσεις της στην E3 με λίγο πιο διαφορετικό τρόπο από τους υπόλοιπους.

Φέτος, λόγω της ακύρωσης της E3 δεν ήμασταν σίγουροι για το πότε θα δούμε το Devolver Direct, ωστόσο η εταιρία είχε επιβεβαιώσει ότι θα γίνει. Σε μια δημοσίευσή της στο Twitter, η Devolver Digital έγραφε ότι η μετάδοση θα γίνει κάπου στα μέσα του Ιουλίου. Υποσχέθηκαν ότι θα υπάρχει μίξη από διάφορα updates και ημερομηνίες κυκλοφορίας για games τα οποία έχουν ανακοινωθεί, καθώς και θα παρουσιαστούν και καινούργια games. 

[UPDATE: 1/7/20 - Η Devolver Digital θα ανκοινώσει νέα αύριο] H Devolver Digital, η εταιρεία η οποία είχε ανακοινώσει ότι η E3 δεν θα γίνει φέτος, πριν από την επίσημη ανακοίνωση από τις διοργανώτριες αρχές, ανακοίνωσε την διεξαγωγή της ετήσιας παρουσίασης της με όνομα Devolver Direct. Η διοργάνωση, η οποία είχε προγραμματιστεί προηγουμένως για τον Μάιο, ενώ μετέπειτα μετατέθηκε για τα μέσα Ιουλίου, από ότι φαίνεται θα διεξαχθεί λίαν συντόμως.

Σε πρόσφατο Tweet η Devolver Digital, υποσχέθηκε ότι θα έχουμε νεότερα για την παρουσίαση αύριο και ότι πρόκειται να ανακοινωθούν θετικά νέα. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να μάθουμε την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής.

Στην ετήσια παρουσίασης της Devolver Digital συνήθως μαθαίνουμε νέα από ήδη ανακοινωμένα video games αλλά και νέες ανακοινώσεις επερχόμενων κυκλοφοριών. Τα video games τα οποία περιμένουμε να κυκλοφορήσουν από την εταιρεία φέτος συμπεριλαμβάνουν τα Disc Room, Carrion, Fall Guys και Serious Sam 4, οπότε μπορείτε να αναμένεται νεότερα αν όχι για όλα, για αρκετά από την παραπάνω λίστα.

[UPDATE 2: 2/7/20 - Ανακοινώθηκε η ημερομηνία] Η Devolver Digital ανακοίνωσε ότι η συνέντευξη τύπου της με την ονομασία Devolver Direct, θα διεξαχθεί την άλλη Πέμπτη 11 Ιουλίου στις 22:00 ώρα Ελλάδας.

[UPDATE 3: 12/7/20 - Η παρουσίαση του 2020] Η Devolver Digital πραγματοποίησε το livestream της χωρίς το κλασικό stage, λόγω κορωνοϊού, ενώ είχε ως καλεσμένους τους Shuhei Yoshida από το PlayStation και τον Phil Spencer, επικεφαλής του Xbox. Ανάμεσα στους πολλούς καλεσμένους ήταν και ο Geoff Keighley.

Η Devolver Digital παρουσίασε τα No More Heroes 3, Shadow Warrior 3, Serious Sam 4, Carrion, Fall Guys και γενικά ένα πλήθος από indie games

Διαβάστε την δήλωση της Devolver Digital: "Καλά τα PS5 και Xbox Series X αλλά δεν περιμένουμε διαφορές" και συζητήστε περισσότερα για την Devolver Direct 2020 στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification