Grand Theft Auto V: OpenIV mod v3.0

Hot
Grand Theft Auto V: OpenIV mod v3.0

Grand Theft Auto V: OpenIV mod v3.0

Με animations σε οχήματα και υποστήριξη PS4.

 

Το OpenIV mod επιστρέφει περίπου ένα χρόνο μετά από την διαμάχη των δημιουργών του με την Take-Two Interactive και μάλιστα το OpenIV's v3.0 είναι πιο μεγάλο από το προηγούμενο mod και θα υποστηρίζεται εκτός από PC και από το PS4.

Όπως ανακοίνωσαν οι δημιουργοί του: "Ως πρώτη κίνηση για την υποστήριξη του animation του GT5, προσθέσαμε νέα χαρακτηριστικά σε animations που έχουν κάποια οχήματα. Στο model viewer αν το όχημα έχει κάποιο animation, υπάρχει εντολή για να παίξει μπροστά και πίσω". Παράλληλα υποσχέθηκαν, ότι στο μέλλον θα υποστηρίξουν τα animations για το GT5 με cutscenes player και openFormats.

Τέλος προκειμένου να παρέχει την καλύτερη εμπειρία για όλους τους χρήστες, η προκαθορισμένη επιλογή έχει οριστεί σε "Play multichannel audio in stereo mode". Η επιλογή αυτή επηρεάζει μόνο το audio playback στα tools του OpenIV mod, όπως για παράδειγμα στον Audio Player και στον GTA IV Cutscene Player. Ο OpenIV Audio Player έχει επίσης την δυνατότητα να κάνει export multichannel audio σε stereo ή mono.

Διαβάστε ξανά για την διαμάχη της Rockstar με το OpenIV mod και συζητήστε για το GT5 στο αντίστοιχο forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification