Ειδήσεις Downloads Το Fall Guys Νο.1 στα downloads του PS Plus

Το Fall Guys Νο.1 στα downloads του PS Plus

Wednesday, 26 Aug 2020  | in Downloads | Γράφτηκε από τον Γιάννης Παπαργυρίου  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/52/e4/e2/b5500a84-4582-4751-b393-d99cfcf83f66-Fall-Guys-29-1598461181.jpg
 

Το Fall Guys Νο.1 στα downloads του PS Plus

Ξεπέρασε όλα τα μέχρι σήμερα games.

Σύμφωνα με τη Sony, το Fall Guys είναι το game με τα περισσότερα downloads όλων των εποχών στο PS Plus.

Οι επιτυχίες δεν έχουν τέλος για το Fall Guys, το οποίο σπάει διαρκώς ρεκόρ πωλήσεων και όχι μόνο. Το δημοφιλές Battle Royale της Mediatonic όχι μόνο έφτασε στην πρώτη θέση του PS Plus αλλά κατέκτησε και τη διάκριση του να είναι αυτό με τα περισσότερα downloads όλων των εποχών σε αυτό. Την πληροφορία ανακοίνωσε η Sony στο Twitter με την παρακάτω ανάρτηση.

 

 

Το Fall Guys έχει ήδη ξεπεράσει τα 16 εκατομμύρια παίκτες μόνο στο PS4 αλλά εξακολουθεί να αντιμετωπίζει και προβλήματα, με βασικό τους cheaters. Η Mediatonic κινήθηκε γρήγορα και αναβάθμισε τους αλγορίθμους εντοπισμού της ώστε να μη βασίζεται αποκλειστικά σε καταγγελίες παικτών αλλά το πρόβλημα δεν έχει λυθεί ακόμα, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να απενεργοποιήσει προσωρινά τη λειτουργία του Steam Family Sharing. Ο λόγος για αυτή την απόφαση ήταν ότι παίκτες που είχαν δεχτεί ban χρησιμοποιούσαν τη δυνατότητα για να δημιουργήσουν νέους λογαριασμούς και να παρακάμψουν την τιμωρία τους.

Διαβάστε το review του Fall Guys και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Ελάτε να παίξουμε Fall Guys: Ultimate Knockout. Γράψτε το ID σας στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification