Ειδήσεις Site News Το GameWorld.gr στον ΣΚΑΪ: Ιούνιος 2017

Το GameWorld.gr στον ΣΚΑΪ: Ιούνιος 2017

Tuesday, 20 Jun 2017  | in Site News | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e9/cf/cb/skai-iounios-51-1497956126.jpg
 

Το GameWorld.gr στον ΣΚΑΪ: Ιούνιος 2017

Ραντεβού τον Σεπτέμβριο!

Για τον Ιούνιο στον ΣΚΑΪ σάς είχαμε δύο εκπομπές, καθώς η σεζόν μας σταμάτησε στις 11 Ιουνίου για να συνεχίσει απ' το φθινόπωρο.

Οι δύο εκπομπές που θα δείτε (4/6) και (11/6) ήταν πριν από την έκθεση E3 2017, της οποίας είδατε αναλυτικές εντυπώσεις στο πρόσφατο Editorial βίντεο.

Οι συντάκτες του GameWorld.gr σας κρατάμε συντροφιά κάθε Κυριακή μεσημέρι στις 12:30 στην εκπομπή 7 Ημέρες Επιστήμη. Ανανεώνουμε το τηλεοπτικό μας ραντεβού από τον Σεπτέμβριο. Σας ευχαριστούμε επίσης που για το μεγαλύτερο μέρος της πρώτης μας τηλεοπτικής χρονιάς στον ΣΚΑΪ μάς κρατήσατε στην 1η θέση της τηλεθέασης στη μεσημεριανή ζώνη της Κυριακής! Αν μη τι άλλο ήταν κάτι τιμητικό για εμάς, στην πρώτη μας συνεργασία με μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό.

Από αυτή την εβδομάδα μπορείτε να διαβάζετε τις σημαντικότερες gaming ειδήσεις και στο Skai.gr, στον τομέα "Τεχνολογία".

Συζητήστε ότι αφορά την συνεργασία GameWorld.gr-ΣΚΑΪ σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification