Αναβάθμιση στην εμφάνιση του Forum

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Αναβάθμιση στην εμφάνιση του Forum

Αναβάθμιση στην εμφάνιση του Forum

Πιο όμορφο από ποτέ.

Μετά από την μεταφορά του GameWorld.gr σε νέο server, όπου χρησιμοποιούμε ισχυρότερο μηχάνημα και για πρώτη φορά SSD σκληρούς δίσκους, πλέον έγινε και αναβάθμιση στο Forum μας.

Επισκεφθείτε το GameWorld.gr/Forum και θα δείτε ένα πλήρως ανανεωμένο layout, με πιο καθαρά και ευδιάκριτα χρώματα, όπως επίσης μεγαλύτερα fonts και avatars. Ελάτε να συζητήσουμε παρέα όλες τις εξελίξεις για τα games που παίξαμε, αυτά που θα κυκλοφορήσουν, αλλά και off-topic θέματα όπως Cinema, YouTube και μουσική.

Στο GameWorld.gr/Forum θα σας έχουμε σύντομα διαγωνισμούς αποκλειστικά για τα μέλη του GameWorld και ορισμένοι εξ αυτών θα αφορούν αναγνώστες με το περισσότερο xp, τα περισσότερα σχόλια ή το συνολικό xp. Επομένως μείνετε συντονισμένοι!

Το template είναι προσφορά της JoomForest.com. Αν έχετε κι εσείς Joomle site τότε επισκεφθείτε το και αποκτήστε ένα template για την κεντρική σελίδα του site σας, το JomSocial ή το Kunena Forum σε πολύ χαμηλές τιμές. Επίσης, μπορείτε να παραγγείλετε ένα template στα μέτρα σας. Τέλος, ακολουθήστε το Joomforest στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε για νέα templates και προσφορές.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Lyricaldemon (Level 22) 20/11/2017 21:37
Όμορφο ευανάγνωστο το νέο φόρουμ!Πιο μεγάλες και ευανάγνωστες γραμματοσειρές!
#2 Divine Raiden (Level 26) 21/11/2017 02:02
Ωραιότατο και απο τότε που πήγαμε και σε νέο Server τρέχει σφαίρα.Μένει να λυθούν και τα υπόλοιπα θεματάκια και θα είμαστε τζετ!
Notification