Αλλαγές στα μενού: Reviews και Στήλες

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
3
Αλλαγές στα μενού: Reviews και Στήλες

Αλλαγές στα μενού: Reviews και Στήλες

Για ταχύτερη πλοήγηση.

Σήμερα ανακοινώνουμε μια μικρή αλλά σημαντική αλλαγή στα μενού του site.

Συγκεκριμένα, όπως παρατηρήσατε, αφαιρέθηκε το μενού "Games", στη θέση του αξιοποιείται μόνο το "Reviews", ενώ στην επιπλέον θέση μενού που περισσεύει τοποθετήθηκαν οι "Στήλες".

Τι ίσχυε μέχρι τώρα
Με το GameWorld upgrade v4 και την προσθήκη των game profiles, στα μενού μπήκαν οι επιλογές "Games", "Reviews" και "Previews". Τα πρώτα δύο προσέθεταν αμφότερα πρόσβαση στον τομέα των reviews με την εξής διαφορά. Το μενού "Games" σας έστελνε σε μια οθόνη όπου υπήρχαν τα Top 10 των reviews και το εκτενές σύστημα αναζήτησης. Αν κάνατε κλικ σε ένα review σας άνοιγε η αρχική σελίδα του προφίλ του με τις ειδήσεις.

Η διαφορά με το μενού "Reviews" ήταν ότι δεν εμφανιζόντουσαν τα Top 10, ούτε το σύστημα αναζήτησης και στα προφίλ των games σας άνοιγε απευθείας κάθε review. Θεωρήσαμε ότι το να υπάρχουν δύο μενού για αυτό τον σκοπό ήταν κάτι το περιττό επομένως αποφασίσαμε να τα συγχωνεύσουμε.

Τι ισχύει στο εξής
Από σήμερα τα δύο μενού συγχωνεύονται κι έτσι πλέον στο μενού "Reviews" μπορείτε να κάνετε ότι ακριβώς ίσχυε και στο "Games". Να δείτε τα Top 10 των καλύτερων games της χρονιάς, των καλύτερων reviews με βάση το User Score και των καλύτερων User Reviews. Όταν κάνετε κλικ στο προφίλ ενός παιχνιδιού σας ανοίγει απευθείας η καρτέλα του review. Πρακτικά αξιοποιήσαμε τους λόγους για τους οποίους ανοίγατε τα δύο αυτά μενού, αφού με το παλιό σύστημα ήταν προτιμότερο να ανοίξετε το μενού "Games" που είχε την αναζήτηση και τα Top 10, κάτι που ορισμένοι χρήστες ίσως να μην γνώριζαν.

Για την επιπλέον θέση που περισσεύει ήμασταν σε δίλημμα για το αν θα την χρησιμοποιήσουμε για κάποιο μενού "Tech" που θα περιέχει τις υποκατηγορίες Hardware, Software, Internet, Κινητά και την στήλη Tech ή για τις μόνιμες στήλες. Τελικά επιλέξαμε τις μόνιμες στήλες, καθότι ανάμεσα σε αυτές βρίσκονται κι ορισμένες που αφορούν μόνο τις εκπομπές. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις Battle, Game Maniacs, Users και μέρος περιεχομένου της Retro (που είναι εκπομπές Retro Gamers και History of video games). Πρακτικά από το μενού "Στήλες" έχετε πρόσβαση και στις εκπομπές του YouTube.

Ελπίζουμε οι αλλαγές αυτές να σας αρέσουν. Σε επόμενο upgrade θα φροντίσουμε για ταχύτερη πλοήγηση στο site, νέο Forum template, εμφάνιση πληροφοριών για αγαπημένα games στα προφίλ σας και πολλές ακόμη προσθήκες.

Στείλτε μας τις προτάσεις και τα σχόλιά σας και κάθε απορία για το GameWorld σε αυτό το subforum.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +4 Mario07 (Level 22) 10/10/2015 16:43
Μπράβο παιδιά θεωρώ πολύ καλή ιδέα την προσθήκη του "Στήλες", επειδή το site έχει πολύ ενδιαφέρον εκπομπές και είναι καλό να είναι όλες συγκεντρωμένες. Επίσης καλή και η συγχώνευση, έτσι είναι πιο απλό αλλά και πιο εύχρηστο.
#2 +1 Stephen King (Level 10) 10/10/2015 17:27
Πολύ καλά κάνατε γιατί και εγώ στις αρχές μπερδευόμουν λίγο με το "Games" και τα "Reviews" που ειχαν βασικά τα reviews σε ξεχωριστά μενού. Για νέα στήλη θα μπορούσε να μπει και το Tech αλλά αφού είστε game oriented ίσως οι Στήλες να είναι καλύτερες.Θελου με συχνοτερα αρθρα εκει παντως.Συνεχιστ ε την καλή δουλειά! :-)
#3 +1 ashbringer (Level 25) 10/10/2015 23:04
Πολύ καλές οι νέες αναβαθμίσεις και διευκολύνουν πάρα πολύ τους χρήστες.
#4 +1 deviljim92 (Level 12) 11/10/2015 03:41
Μπράβο παίδες!Ωραίες αναβαθμίσεις στην αρχή μπερδευόμουν και μου πήρε λίγο χρόνο μέχρι να το συνηθίσω άλλα τώρα το κάνατε αρκετά εύκολο και εύχρηστο !
#5 +1 supermario644ever (Level 20) 11/10/2015 20:23
Ευχαριστώ για τις αναβαθμίσεις για ταχύτητες πολύ καλές
#6 +1 Mystique (Level 23) 11/10/2015 21:36
Βλεπω μια αλλαγη της ταχυτητας προς το καλυτερο τελευταια, πολυ θετικες οι νεες αλλαγες στα menu.
#7 Asxetoss (Level 19) 11/10/2015 23:01
Ωραία η αλλαγή αυτή ,όντως καλύτερα έτσι οι κατηγορίες. Εδώ θα ειμαστε να δούμε και τα επόμενα που έρχονται .
Notification