Ειδήσεις Τουρνουά ESL Project CARS Multi-Class European Championship

ESL Project CARS Multi-Class European Championship

Wednesday, 11 Jan 2017  | in Τουρνουά | Γράφτηκε από τον Μάνος Μαρίνος  
Μάνος Μαρίνος

Μάνος Μαρίνος  

Νow playing: Super Mario Odyssey (Switch), Assassin's Creed Unity (PS4)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/9f/2c/07/esl-project-cars-66-1484136796.jpg
 

ESL Project CARS Multi-Class European Championship

Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο PS4.

Οι Slightly Mad Studios και BANDAI NAMCO Entertainment Europe ανακοινώνουν την έναρξη των εγγραφών για το ESL Project CARS Multi-Class European Championship.

Το ESL Project CARS Multi-Class European Championship θα ξεκινήσει στις 22 Ιανουαρίου και θα φέρει κοντά τους καλύτερους οδηγούς στο PS4. Με δύο πανίσχυρα αγωνιστικά αυτοκίνητα σε προσφορά, προετοιμαστείτε για την πορεία σας προς τη νίκη. Θα κυνηγήσετε τους αντιπάλους σας και θα προσπαθήσετε να κλείσετε μια θέση στο βάθρο. Αυτή τη φορά όμως δεν θα οδηγείτε μόνοι σας. Στο Pro Class, οι καλύτεροι οδηγοί θα αγωνιστούν για το έπαθλο των 2.500 ευρώ.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο ESL Project CARS Multi-Class European Championship hub στο ESL Play και μάθετε περισσότερες πληροφορίες κάνοντας follow το ESL Project CARS στο Twitter και Facebook- την πηγή σας για τα νέα του ανταγωνισμού, τους κανόνες και για να μάθετε πότε μπορείτε να ψηφίστε προκειμένου να διαμορφώστε τους κανόνες του πρωταθλήματος.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς περισσότερες πληροφορίες για το πρωτάθλημα θα αποκαλυφθούν στις 17 Ιανουαρίου.

Διαβάστε το review του Project CARS και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification