Γυναίκα υπέγραψε σε ομάδα του Overwatch League

Hot
Γυναίκα υπέγραψε σε ομάδα του Overwatch League

Γυναίκα υπέγραψε σε ομάδα του Overwatch League

Για λογαριασμό της Shanghai Dragons.

 

Η Kim “Geguri” Se-Yon θα αποτελέσει την πρώτη γυναίκα που θα συμμετέχει στο Overwatch League.

Οι Shanghai Dragons ανακοίνωσαν πως η 19χρονη θα ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας τους ενόψει του επαγγελματικού αυτού πρωταθλήματος. Η ομάδα δυσκολεύτηκε στην πρώτη της χρονιά στο Overwatch League και έτσι μαζί με την Geguri απέκτησε τρεις ακόμα νέους παίκτες.

Τα βλέμματα ωστόσο στράφηκαν στην ίδια καθώς είναι η πρώτη γυναίκα που συμμετέχει στην επαγγελματική σκηνή του Overwatch, όντας γνωστή για τις ικανότητες της με την Zarya, ενώ είναι εξίσου καλή με τους ήρωες D.Va και Roadhog.

Μπορεί λοιπόν η πρώτη τους απόπειρα στο Overwatch League να ήταν καταστροφική, ολοκληρώνοντας το πρώτο στάδιο της διοργάνωσης με 0-10 στις ήττες, ωστόσο ελπίζουν πως οι νέες προσθήκες ήρθαν για να αλλάξουν τα πράγματα.

Οι Dragons σε ανακοίνωσή τους ανέφεραν για το θέμα της ένταξης των νέων παικτών αλλά και για το μέλλον της ομάδας: “Επιβεβαιώνουν την viza τους και επικοινωνούν με τους αρμόδιους της διοργάνωσης, ενώ παρέχουν στήριξη της γλώσσας τους, επαγγελματική εκπαίδευση, και λογιστική υποστήριξη. Όλα τα μέλη της Shanghai Dragons θα δουλέψουν μαζί ώστε να βοηθήσουν τους τέσσερις νέους παίκτες να προσαρμοστούν στις υψηλές απαιτήσεις του Overwatch League, έτσι ώστε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και το μέγιστο επίπεδο παιχνιδιού”.

Διαβάστε επίσης το review του Overwatch και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 17/02/2018 09:23
Καλή της επιτυχία.Εύχομα ι να τα πάει πολύ καλά στους αγώνες.