Fortnite: Ο νικητής 130.000 δολαρίων του επίσημου τουρνουά κατηγορήθηκε για cheat

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Fortnite: Ο νικητής 130.000 δολαρίων του επίσημου τουρνουά κατηγορήθηκε για cheat

Fortnite: Ο νικητής 130.000 δολαρίων του επίσημου τουρνουά κατηγορήθηκε για cheat

Αλλά τελικά αθωώθηκε.

Η Epic Games διεξήγαγε το πρώτο της επίσημο τουρνουά και ανάμεσα σε ένα μεγάλο πλήθος από streamers και pro παίκτες, ο νικητής των 130.000 δολαρίων συζητήθηκε ότι ήταν cheater, σύμφωνα με μαρτυρίες στο Reddit.

Ο iDropz_Bodies, ο οποίος δεν συμμετείχε στους streamers (αλλωστε αυτό δεν ήταν υποχρεωτικό από την Epic Games) κατηγορήθηκε από τον χρήστη του Reddit Sora26 σε ένα κείμενο 2.000 λέξεων, δείχνοντας μάλιστα και το software που χρησιμοποιεί. Το kill to death ratio του παίκτη ανέβηκε από το 4,5 στο 7 την δεύτερη εβδομάδα του τουρνουά Summer Skirmish. Ο παίκτης κατηγορείται ότι έκανε kill-feeding, δηλαδή ότι είχε βάλει γνωστούς του να συνδεθούν, είτε για να αποσυνδεθούν, είτε για να γίνονται εύκολη λεία για kills, ενώ χρησιμοποίησε mouse-keyboard στο PS4 για να έχει πλεονέκτημα έναντι των άλλων χρηστών, κάτι που ωστόσο επιτρέπεται από την Epic Games.

Η Epic Games απάντησε επίσημα στον Sora26 στο Reddit λέγοντας ότι μετά από εξέταση της απόδοσης του παίκτη, την βρήκε σωστή κατά 100%. Ο νικητής είχε 129 eliminations στο event και καθεμία ήταν σε διαφορετικό αντίπαλο. Ο Sora26 απολογήθηκε για την συμπεριφορά του και φυσικά δεν μπόρεσε να αποδείξει ότι ο νικητής του event έβαλε φίλους του να συνδεθούν στους servers όπου έπαιζε.

Η Αμερικάνικη εταιρεία έδωσε τα Bodies' replays και την κάμερα κίνησης στη διάθεση όποιου την θέλει, σχολιάζοντάς την μάλιστα για να αποδείξει ότι ο νικητής έπαιξε νόμιμα. Θυμίζουμε πάντως ότι το τουρνουά αυτό έχει 8 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το ποσό-μαμούθ που θα δώσει η Epic από τα τουρνουά της ανέρχεται στα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Δείτε τι έσοδα έχει το Fortnite Mobile.

Διαβάστε για τα έσοδα του Fortnite έναντι του PUBG, παρά τον μικρότερο αριθμό σε downloads για το πρώτο και όλες τις πληροφορίες για την Season 5 και το patch v5.10, καθώς και για το event για τον ένα χρόνο του Fortnite.

Δείτε επίσης το review του Fortnite και συζητήστε για το Battle Royale της Epic Games στο σχετικό forum topic. Ελάτε να παίξουμε μαζί γράφοντας το ID σας.

 

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification