Bug του Fortnite επηρέασε τους τελικούς μεγάλου τουρνουά

Hot
Bug του Fortnite επηρέασε τους τελικούς μεγάλου τουρνουά

Bug του Fortnite επηρέασε τους τελικούς μεγάλου τουρνουά

Έκανε τους παίκτες να πετάνε.

 

Ένα bug που παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια ενός αγώνα Fortnite στο τουρνουά Fortnite Summer Skirmish προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των συμμετεχόντων.

Το Fortnite Summer Skirmish πραγματοποιήθηκε, με τα τελικά του να διεξάγονται στην PAX West. Οι τελικοί του τουρνουά συγκέντρωσαν χιλιάδες viewers ανά τον κόσμο, η οποίοι βρέθηκαν στην δυσάρεστη θέση να συναντήσουν προβλήματα. Αυτό, διότι στο τέταρτο ματς του τουρνουά, παρατηρήθηκε κάτι ασυνήθιστο και συγκεκριμένα οι παίκτες είχαν θέμα με την βαρύτητα στον κόσμο του παιχνιδιού και ένιωθαν σε μερικά σημεία πως δεν έπεφταν όπως θα έπρεπε.

Πράγματι επρόκειτο για ένα bug που τους ανάγκαζε να επιπλέουν για πολύ μικρά διαστήματα στον αέρα, αρκετά όμως για να γίνει αντιληπτό και να προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις τους, αφού όλοι οι παίκτες που επηρεάστηκαν από το συμβάν κατηγόρησαν την Epic Games. Πολλοί υποστήριξαν πως το συμβάν έχει να κάνει με τον μυστηριώδη κύβο που υπάρχει στο παιχνίδι, ωστόσο τίποτα δεν είναι βέβαιο και οι παίκτες έχουν αναστατωθεί.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το post στο Twitter ενός παίκτη που συμμετείχε στο τουρνουά και ειρωνεύεται για να εκφράσει την δυσαρέσκειά του για το συμβάν. Σε κάθε περίπτωση, το βραβείο των 250.000 δολαρίων αποδόθηκε στον Morgausse που αναδείχθηκε πρώτος.

 

 

Διαβάστε το review του FortniteΔιαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Fortnite γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification