BattleTech

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
6
BattleTech

BattleTech

Στη δημοσιότητα τρέιλερ για το σενάριο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 4/11/15] Η Harebrained Schemes, δημιουργός του Shadowrun: Hong Kong, ανακοίνωσε πριν από ένα μήνα το Kickstarter της για το BattleTech. Ένα Turn-Based Strategy το οποίο προέρχεται από το γνωστό ομώνυμο board game που έχει μεγάλο κοινό. Αναπτύσσεται σε Unity 5.

Τελικώς η καμπάνια στο Kickstarter όχι απλά έγινε επιτυχία, αλλά από το ένα εκατομμύριο δολάρια που ζήτησαν οι developers, οι fans της σειράς και της Harebrained κατέθεσαν...2,7 εκατομμύρια δολάρια! Το σύμπαν του BattleTech θα εκτείνεται έως και 400-600 έτη φωτός μακριά από την Γη και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε πως θα υποδεχτούν οι οπαδοί των Turn-Based Strategy την συγκεκριμένη φιλόδοξη δημιουργία.

Δείτε ένα πρώτο δείγμα απ' το παιχνίδι.

[UPDATE: 12/5/17 - Νέο τρέιλερ και περίοδος κυκλοφορίας] Το BattleTech, το επερχόμενο turn-based strategy από την Hairbrained Schemes, απέκτησε εκδότρια εταιρεία. Η Paradox Interactive ανακοίνωσε ότι έχει συνάψει συμφωνία με την εταιρεία ανάπτυξης για να κυκλοφορήσει το BattleTech αργότερα στη χρονιά. Το BattleTech χρηματοδοτήθηκε αρχικά μέσω μιας επιτυχημένης καμπάνιας στο Kickstarter τον Νοέμβριο του 2016 και σε ένα δελτίο τύπου, η Paradox δήλωσε ότι θα παρέχει την πλήρη υποστήριξή της για την κυκλοφορία του. Επίσης, οι δύο εταιρείες κυκλοφόρησαν και ένα νέο τρέιλερ.

Το BattleTech είναι μια καθιερωμένη σειρά επιτραπέζιων και video games, τα οποία ξεκινούν από το 1984. Η δημοφιλής σειρά MechWarrior αποτελεί spin-off του BattleTech. Το τελευταίο παιχνίδι BattleTech κυκλοφόρησε το 1994 για το Sega Genesis. Έτσι, η εταιρεία ανάπτυξης ισχυρίζεται ότι το νέο BattleTech είναι το πρώτο turn-based tactical παιχνίδι με ρομπότ για PC τα τελευταία 20 χρόνια.

Η Hairbrained Schemes είναι γνωστή για την ανάπτυξη των πρόσφατων Shadowrun. Το BattleTech θα περιλαμβάνει μια εκστρατεία, καθώς και ανταγωνιστικό multiplayer.

[UPDATE 2: 12/6/17 - Ε3 2017 τρέιλερ] Κατά την διάρκεια του φετινού PC Gaming Show στην E3 2017, προβλήθηκε ένα νέο τρέιλερ του Battletech, ενός Turn-Based Strategy με Mechs, που θα κυκλοφορήσει στα PC. Θα ελέγχετε το αεροσκάφος Argo, έχοντας πρόσβαση από αυτό στο πλήρωμά σας και θα μεταβαίνετε στους πλανήτες που θέλετε. Στόχος σας είναι να ελέγξετε μια ηρωίδα η οποία έχασε τον θρόνο από τον θείο της. Στην ουσία διεξάγεται ένας εμφύλιος πόλεμος.

Σύμφωνα με το σενάριο, θα ελέγχετε έναν μισθοφόρο το έτος 3025. Θα ταξιδεύετε από τον έναν γαλαξία στον άλλο προκειμένου να κλείσετε μισθοφορικά συμβόλαια για ευγενείς λαούς και μικροπρεπείς δικτάτορες που θα έχουν πόλεμο μεταξύ τους. Θα ελέγχετε μια ομάδα από μισθοφόρους BattleMech, τους οποίους θα μπορείτε να εξοπλίσετε. Αν χτυπήσουν τότε θα πρέπει να τους επισκευάσετε ή να ρισκάρετε το να τους χάσετε. Για τις επισκευές σας θα χρησιμοποιείτε κομμάτια από τα mechs των εχθρών.

Τα BattleMechs θα έχουν 11 διαφορετικά είδη armor και σημαντικά εξαρτήματα που θα τα βοηθούν στη μάχη. Το πεδίο βολής και η κάλυψη θα σας δίνει διάφορα πλεονεκτήματα μέσα στη μάχη. Στόχος σας θα είναι να χτυπήσετε τα αδύναμα κομμάτια του αντιπάλου σας, προστατεύοντας παράλληλα τα δικά σας. Αν ο εχθρός σας για παράδειγμα σας αποκόψει το χέρι και το καταστρέψει τότε θα πρέπει να αποχαιρετήσετε και τα όπλα που είχατε εξοπλίσει σε αυτό.

Στο παιχνίδι θα μπορείτε να κάνετε customize τα όπλα σας και να αποκτήσετε νέα. Αφού ολοκληρώσετε το story θα μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε προαιρετικές αποστολές. Στα του gameplay, χρησιμοποιώντας mechs θα επιτίθεστε στα mechs του εχθρού

σας, είτε με ranged επιθέσεις που θα έχουν ακόμη και μεγάλη εμβέλεια, είτε με melee επιθέσεις.

 

[UPDATE 3: 12/4/18 - Story trailer] Η Herebrained Schemes έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ για το BattleTech, στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο έχει το σενάριο του παιχνιδιού. Οι developers το περιγράφουν ως μια... μίξη των Game of Thrones και Pacific Rim στο διάστημα.

Δείτε το παρακάτω:

 

Το Battletech θα κυκλοφορήσει για PC (Windows/Linux) και Mac στις 24 Απριλίου.

Δείτε το επίσημο site του και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 05/11/2015 18:53
Είναι υπέροχο οπτικά.Περιμένο υμε για περισσότερες λεπτομέρειες.
#2 supermario644ever (Level 20) 06/11/2015 18:42
Ενδιαφέρον και πολύ ατμοσφαιρικό
#3 lefteris58 (Level 5) 13/06/2017 09:58
Πολύ όμορφο παιχνίδι, η συγκεκριμένη εταιρεία ξέρει τι σημαίνει turn base strategy.
Notification