Ειδήσεις Strategy The Elder Scrolls Legends: Η Bethesda μιλάει για πιθανότητα port σε κονσόλες

The Elder Scrolls Legends: Η Bethesda μιλάει για πιθανότητα port σε κονσόλες

Tuesday, 10 Apr 2018  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Αργυρώ Σουμπάκα  
Αργυρώ Σουμπάκα

Αργυρώ Σουμπάκα  

Hearthstone is love, Hearthstone is life
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/56/2d/61/elder-scrolls-legends-1-75-1523352501.jpg
 

The Elder Scrolls Legends: Η Bethesda μιλάει για πιθανότητα port σε κονσόλες

Ο αντιπρόεδρος Marketing, Pete Hines, δείχνει θετικός. 

Μετρώντας ένα χρόνο επιτυχημένης κυκλοφορίας του The Elder Scrolls: Legends είναι λογικό να αναρωτιόμαστε αν το παιχνίδι θα έρθει ποτέ και στις κονσόλες. Σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος Marketing της Bethesda, Pete Hines, μιλάει για τις σκέψεις του σχετικά με αυτό το ενδεχόμενο.

Ο Hines εξηγεί πως η Bethesda σαν εταιρεία προσπαθεί να φτάσει όσο περισσότερους gamers μπορεί γι' αυτό και θέλουν να γίνονται διαθέσιμα τα παιχνίδια τους σε όσες περισσότερες κονσόλες είναι δυνατό. " Φέραμε τα Doom, Skyrim και Wolf 2 στο Switch. Ξοδεύουμε πολύ χρόνο και προσπάθεια για να κάνουμε τέτοια πράγματα και να φτάσουμε μεγαλύτερο κοινό. Θα ήθελα να δω το The Elder Scrolls: Legends σε κονσόλες, όμως υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλουμε να βελτιώσουμε πρώτα όπως το user interface και το περιεχόμενο. Έχουμε μεγάλο Bucket List για το οποίο δουλεύουμε όμως ελπίζω να γίνει και αυτό." είπε ο Hines.

Όπως φαίνεται μπορούμε να ελπίζουμε πως το The Elder Scrolls: Legends θα έρθει κάποια στιγμή και στις κονσόλες. Ως τότε περιμένουμε με ανυπομονησία τις βελτιώσεις.

Διαβάστε το review του The Elder Scrolls: Legends και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification