Ειδήσεις Strategy Warcraft III: Reforged beta

Warcraft III: Reforged beta

Tuesday, 29 Oct 2019  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7b/a9/f7/warcraft-3-reforged-2-26-1541949365.jpg
 

Warcraft III: Reforged beta

Έρχεται αυτή την εβδομάδα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/11/18] Η Blizzard ανακοίνωσε ότι η beta του Warcraft 3: Reforged θα διεξαχθεί το 2019.

Η δήλωση έγινε από τον Pete Stilwell στο YouTube channel Back2Warcraft, ο οποίος τόνισε ότι η beta "θα μοιάζει περισσότερο με pre-alpha". Ο Stilwell δεν γνωρίζει ακόμη πόσο θα διαρκέσει. Επίσης, θα φιλοξενηθούν για αρχή αγώνες 1v1 ώστε να γίνουν οι αρχικές διορθώσεις.

[UPDATE: 29/10/19 - Αυτή την εβδομάδα] Η beta του Warcraft 3: Reforged θα διεξαχθεί αυτή την εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε η Blizzard.

Θα μπορείτε να παίξετε multiplayer matches, τόσο 1v1, όσο και 2v2. Δεν ανακοινώθηκε η ακριβής ημερομηνία, ωστόσο στη beta θα δοθεί προτεραιότητα σε όσους προπαραγγείλουν την Warcraft III: Spoils of War Edition, αξίας 40 ευρώ.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Warcraft III: Reforged και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification