Ειδήσεις Strategy Warsaw: Tactical RPG στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Warsaw: Tactical RPG στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Thursday, 04 Jul 2019  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Βασίλης Καψάλης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/30/23/47/warsaw-89-1562151783.jpg
 

Warsaw: Tactical RPG στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 1/3/19-Ανακοινώθηκε από την Pixelated Milk.] Ένα νέο παιχνίδι της Pixelated Milk ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει φέτος.

To Tactical RPG διαδραματίζεται στο δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και στις μάχες θα αντιμετωπίσετε Nazi εχθρούς. Το παιχνίδι διηγείται μία ιστορία αγάπης, φιλίας και αφοσίωσης. Το reveal τρέιλερ θα το βρείτε παρακάτω.

Δυστυχώς δεν υπάρχει gameplay περιεχόμενο στο reveal τρέιλερ. Η ιστορία ξεκινάει όταν ένας γερμανικός σκύλος βρίσκει έναν από τους πρωταγωνιστές να θρηνεί τον χαμό ενός συμπολεμιστή. Η σκηνή διακόπτεται αφού οι Γερμανού εισβάλλουν στους δρόμους της πόλης.

Οι παίκτες θα μπορούν να επιλέγουν τον εξοπλισμό τους στο παιχνίδι και να αναβαθμίζουν τις ικανότητες τους. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες στρατηγικές στο gameplay σας για να καταφέρετε να νικήσετε τις επερχόμενες μάχες σας.

Το Warsaw θα κυκλοφορήσει στο τρίτο τρίμηνο του 2019 για PC, PS4 και Switch.

[UPDATE: 3/7/19 - Νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας.] Το Warsaw θα διαδραματίζεται κατά την εξέγερση της Βαρσοβίας το 1944, στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

 Το τελευταίο trailer πληροφορεί ότι θα κυκλοφορήσει στις 4 Σεπτεμβρίου στο Steam. Επίσης, δείχνει εικόνες από το ίδιο το tactical RPG. Στο Warsaw , όπως στα Darkest Dungeon και War of Mine, θα δίνεται συνεχώς μάχη για την επιβίωσή σας. Θα είστε υπεύθυνοι για την υπόγεια αντίσταση, για τους ανθρώπους, το φαγητό, τα όπλα κ.ά. Όλοι μπορούν να πεθάνουν μια για πάντα και για αυτό θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας να προστατέψετε τους πολίτες, να βρείτε προμήθειες και να πολεμήσετε τους Ναζί. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η εξέγερση της Βαρσοβίας δεν ήταν επιτυχημένη.

Το Warsaw χωρίζεται στη management phase και την combat phase, με εσάς να διαχειρίζεστε το HQ της αντίστασης, τον εξοπλισμό, την εκπαίδευση και τους μαχητές που τους στέλνετε σε αποστολές. Οι μάχες είναι turn-based και πολεμάτε τους Ναζί με φλογοβόλα, ολμοβόλα και άγρια σκυλιά.

Διαβάστε το review του Dead Cells και συζητήστε για το Warsaw σε σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification