Ειδήσεις Strategy Phoenix Point: Ημερομηνία κυκλοφορίας, αποκλειστικά στο Epic Games Store

Phoenix Point: Ημερομηνία κυκλοφορίας, αποκλειστικά στο Epic Games Store

Tuesday, 30 Jul 2019  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Χριστιάνα Θάνου  
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Απλά αγαπάω The Witcher 3!
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0d/cd/66/phoenix-point-33-1552573780.jpg
 

Phoenix Point: Ημερομηνία κυκλοφορίας, αποκλειστικά στο Epic Games Store

Συμφωνία με την Epic Games για ένα χρόνο.

[Αρχική δημοσίευση: 14/3/19] Ο δημιουργός του X-Com, Julian Gollop, ανακοίνωσε σήμερα την συνεργασία του με την Epic Games. To Phoenix Point, o νέος τίτλος που ετοιμάζει ο Gollop, θα αποτελέσει αποκλειστικότητα του Epic Games Store για έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία. Μάλιστα ο ίδιος έκανε βίντεο όπου εξηγεί:

Το Phoenix Point έγινε crowdfunded για συγκεκριμένες πλατφόρμες αλλά τα πράγματα αλλάζουν με την νέα συμφωνία. Το Phoenix Point χρειάστηκε λιγότερο από επτά ημέρες για να πετύχει τον στόχο των 500.000 δολαρίων με μια μείξη εσόδων από επενδυτές και fans. Αρκετοί fans όμως έχουν δυσαρεστηθεί καθώς περιμέναν το Phoenix Point στο GOG και αυτό θα βρίσκεται στην αρχή στο Epic Games Store.

Φυσικά θα προσφερθεί το ανάλογο refund σε όποιον πιστεύει ότι θα ήθελε να πάρει τα χρήματά του πίσω από το Phoenix Point.

Το Phoenix Point αναμένεται τον Ιούνιο του 2019.

[UPDATE: 30/7/19 - Καθυστερεί για τον Δεκέμβριο] Η εταιρεία ανάπτυξης Snapshot Games, η οποία είχε αρχική ανακοινώσει ότι το Phoenix Point θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου (έχοντας αναβολή μετά την περίοδο του Ιουνίου), πλέον ανακοίνωσε νέα περίοδο κυκλοφορίας δίνοντας και δεύτερη αναβολή.

Θα το δούμε εκτός απροόπτου εντός του Δεκεμβρίου για PC και Xbox One. Ωστόσο, θα υπάρξει μια έκδοση για τους Kickstarter backers, η Backer Build 5, η οποία θα κυκλοφορήσει κανονικά 3 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα για το Phoenix Point. Συζητήστε για το νέο παιχνίδι το Julian Gollop σε αυτό το forum topic. Διαβάστε επίσης το review του XCOM 2.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification