Ειδήσεις Strategy Το League of Legends στην Κίνα αποκτά σύστημα "αντι-εθισμού"

Το League of Legends στην Κίνα αποκτά σύστημα "αντι-εθισμού"

Wednesday, 24 Jul 2019  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b0/c1/4e/league-of-legends-china-39-1564002338.jpg
 

Το League of Legends στην Κίνα αποκτά σύστημα "αντι-εθισμού"

Για να μην..."εθίζονται" οι νέοι με τις ώρες.

 

Σύμφωνα με την Los Angeles Times, η Tencent, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του League of Legends στην Κίνα, επέβαλε στη Riot Games να εισάγει ένα σύστημα "αντι-εθισμού" στο παιχνίδι, κάτι που ζήτησε η κυβέρνηση της Κίνας.

Συγκεκριμένα, το σύστημα αυτό πετάει έξω όσους ανήλικους παίκτες συμπληρώσουν δύο ώρες gameplay ημερισίως. Σε περίπτωση που αυτό δεν εφαρμοζόταν τότε η Riot Games θα αναγκαζόταν να χάσει την άδεια του παιχνιδιού στην Κίνα, καθώς το επέβαλε η κυβέρνηση. Επίσης, οι νέοι παίκτες διαφόρων ακόμη Αμερικάνικων games, όπως τα Fortnite και World of Warcraft, έχουν καταγραφή χρόνου για το πόσο παίζουν. Οι νέοι κάτω των 18 θα έχουν τους ανάλογους αποκλεισμούς αν παίζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Matt Erickson, εκτελεστικός διευθυντής της Digital Privacy Alliance, δήλωσε πως "Είναι στο χέρι των Αμερικανικών εταιρειών να αποφασίσουν αν θα συμμετάσχουν σε αυτού του είδους την επιτήρηση. Όσες το κάνουν δεν θα έχουν άγνοια αλλά θα είναι συνένοχοι με τους κανόνες της Κινεζικής αστυνομίας".

Η Tencent εισάγει στην Κίνα games, όπως τα Fortnite, PUBG και Clash of Clans, ενώ στο παρελθόν ήταν θύμα των απαγορεύσεων της Κινεζικής κυβέρνησης. Το Google και το Facebook είχαν επίσης δυσκολίες λειτουργίας κατά το παρελθόν, καθώς βρισκόντουσαν στο δίλημμα του αν θα χρησιμοποιήσουν λογοκριμένες εκδόσεις της πλατφόρμας τους στην Κίνα ή αν θα απέχουν. Η Google έχει αποχωρήσει από την Κίνα απ' το 2010 διότι δεν θέλησε να λογοκρίνει τον Chrome, αλλά από το 2018 υπάρχουν φήμες για την δημιουργία ενός λογοκριμένου browser με τίτλο Project Dragonfly.

Διαβάστε περισσότερα για το LoL Pro View modeτο League of Legends για κινητά και το animation που προκαλούσε επιληπτικές κρίσεις.

Διαβάστε το review του League of Legends και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic

Ελάτε να παίξουμε μαζί League of Legends γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification