Ειδήσεις Strategy 8 εκατομμύρια ταυτόχρονοι παίκτες στο League of Legends

8 εκατομμύρια ταυτόχρονοι παίκτες στο League of Legends

Tuesday, 17 Sep 2019  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας  
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/89/18/57/lol-8-million-players-49-1568746097.jpg
 

8 εκατομμύρια ταυτόχρονοι παίκτες στο League of Legends

Είναι ίσως το πιο δημοφιλές PC game.

To League of Legends κλείνει τα 10 χρόνια κυκλοφορίας μέσα στο φθινόπωρο και η Riot Games έχει σχεδιάσει ένα event στις 15 Οκτωβρίου προκειμένου να το γιορτάσει.

Tο event θα περιλαμβάνει ένα live stream με ματιές στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του LoL, καθώς και teasers για τις αλλαγές που θα προηγηθούν της σεζόν του 2020 και του επόμενου update του Teamfight Tactics. Επιπλέον, η Riot ανακοίνωσε ότι περίπου 8 εκατομμύρια παίκτες παίζουν League of Legends ταυτόχρονα καθημερινά, κάνοντάς το ίσως το πιο δημοφιλές PC game στον κόσμο.

Λέμε "ίσως", διότι υπάρχει ανταγωνισμός. Στην Ασία, το Crossfire (ένας κλώνος του Counter-Strike) έχει 660 εκατομμύρια accounts και σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξής του, Smilegate, επίσης "μαζεψε" 8 εκατομμύρια ταυτόχρονους παίκτες, οπότε δεν είναι ξεκάθαρο το ποιο είναι το πιο δημοφιλές PC game.

Διαβάστε επίσης το review του League of Legends. Συζητήστε για το League of Legends στο παρακάτω forum topic και βρείτε συμπαίκτες για να παίξετε γράφοντας το ID σας κάνοντας κλικ εδώ

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification