Ειδήσεις Strategy League of Legends: Ο champion Aphelios

League of Legends: Ο champion Aphelios

Friday, 29 Nov 2019  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d0/12/e1/aphelios-28-1575062377.jpg
 

League of Legends: Ο champion Aphelios

Έχει πέντε όπλα και μαθαίνεται δύσκολα.

 

Ο νέος champion του League of Legends ονομάζεται Aphelios και έχει αρκετά υψηλό βαθμό δυσκολίας στην εκμάθηση.

Κουβαλάει μαζί του πέντε όπλα και συγκεκριμένα ένα boomerang, ένα φλογοβόλο, ένα κανόνι, το Scythe Pistol και ένα rifle μακρινής απόστασης. Για να τον μάθετε θα χρειαστεί να έχετε πειθαρχία, να εστιάζετε στη λεπτομέρεια και ψυχικά αποθέματα, σύμφωνα με την Riot Games.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Στον Aphelios δεν θα μπορείτε να επιλέξετε ποια όπλα θα έχει κάθε φορά. Κάθε όπλο θα έχει 50 σφαίρες και όταν αυτές τελειώσουν τότε ο champion αλλάζει αυτόματα στο επόμενο όπλο, ενώ το αμέσως προηγούμενο πάει στο τέλος για να ξαναγεμίσει. Έτσι, τα όπλα ακολουθούν κυκλική πορεία.

Διαβάστε ακόμη για το League of Legends FPS στα πρότυπα του Overwatch, το League of Legends Fighting game, το LoL RPG στο στυλ Diablo και την animated σειρά Arcade.

Δείτε αναλυτικά το πλήρες βίντεο με την επετειακή παρουσίαση της Riot Games για τα 10 χρόνια League of Legends, κάνοντας κλικ εδώ.

Συζητήστε για το League of Legends στοπαρακάτω forum topic και βρείτε συμπαίκτες για να παίξετε γράφοντας το ID σας κάνοντας κλικ εδώ.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification