Ειδήσεις Strategy Girls’ Civilization

Girls’ Civilization

Saturday, 11 Jan 2020  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Νικόλαος Κεχαγιάς  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2f/71/09/girls-civilization-49-1578755887.jpg
 

Girls’ Civilization

To Mount & Blade συναντά...τα anime.

Η άγνωστη εταιρεία ανάπτυξης Moondolino ανακοίνωσε την δημιουργία ενός Real-Time Strategy με την ονομασία Girls'Civilization, που μας θυμίζει το Mount & Blade, ενώ ως χαρακτήρες διαθέτει...anime.

Έχουν περάσει περίπου οκτώ χρόνια από την ανακοίνωση της Tale Worlds Entertainment για το Mount & Blade II: Bannerlord και οι λάτρεις της σειράς θα έχουν στα χέρια τους μία early access version του παιχνιδιού το Μάρτιο. Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη γνωστοποιηθεί. Εν αναμονή όμωςω του καινούριου Mount & Blade η Moondolino ανέλαβε να...γεμίσει το κενό με ένα καινούριο RTS γεμάτο sexy anime αμαζόνες ντυμένες με εσώρουχα και σχολικές ποδιές να επιχειρούν εναντίων μεσαιωνικών κάστρων και να χειρίζονται με ευχέρεια καταπέλτες και άρματα. 

Το RTS της Moondolino χαρακτηρίζεται από σεναριακό βάθος και μακρόσυρτους διαλόγους. Η χαμηλής γωνίας κάμερα ακολουθεί την ηρωίδα από πίσω δίνοντας την ευκαιρία να ρίχνετε κλεφτές ματιές κάτω από τη φούστα της! Αναλαμβάνετε το ρόλο ενός πρώην στρατιωτικού ρομπότ πού απενεργοποιήθηκε από άλλο ρομπότ και υποτίθεται ότι πρέπει να κάνετε κάτι. Κάντε συμμαχίες, πολεμήστε, ερευνήστε, περιπλανηθείτε με μίνι φούστες και ψηλά τακούνια.

Όσοι είστε εξοικειωμένοι με το Mount & Blade θα μπείτε στο νόημα αρκετά γρήγορα. Ταξιδεύετε σε έναν κόσμο με γραφικά μέτριας ποιότητας όπου οι φατρίες που τον απαρτίζουν βρίσκονται σε διαρκή πόλεμο. Μπορείτε να αναλωθείτε σε αψιμαχίες μαζί τους, να επισκεφθείτε πόλεις ή να επιστρατεύσετε (σε αυτή την περίπτωση να κατασκευάσετε), επιπλέον σέξι ρομπότ στρατιώτες. Οι μάχες χρησιμοποιούν μία Real-time strategy μέθοδο ώστε να μεταφέρει την κάμερα πίσω από τα στρατεύματα σας και να σας δίνει μία οπτική τρίτου προσώπου κατά τη διάρκεια τους. Δεν πεθαίνετε, αλλά αναγεννιέστε προσωρινά ανίκανοι, προσπαθώντας να αναβαθμίσετε τις δεξιότητες και το μέγεθος του στρατού σας. 

Η πραγματική διασκέδαση έγκειται στις τεράστιες μάχες με τα δεκάδες χειριζόμενα ρομπότ, ακόμη και σε άχαρες στιγμές προσπαθώντας να ανέβουν σε μη-ρεαλιστικά κάστρα με τα εσώρουχα τους. Το παιχνίδι ξεκινά σε ένα Μεσαιωνικό σκηνικό, με τα σέξι ρομπότ να απορούν γιατί χρησιμοποιούν σπαθιά και ρόπαλα αντί πιο εξελιγμένων όπλων. Στη πορεία εξελίσσετε την τεχνολογία σας και τη δυνατότητα να αποκτήσετε τυφέκια, πολυβόλα και άρματα. Κυνηγήστε μερικούς ληστές, αναβαθμίστε μίνι φούστες και γόβες, επιστρατεύστε τοξότες και ιππικό, πριν χάσετε από ένα τεράστιο στρατό σέξι κοριτσιών οπλισμένων με ρόπαλα του μπέιζμπολ. Το μενού είναι ένα χάος, υπάρχουν τόνοι από glitches και πριν καταλάβετε τι γίνεται στο παιχνίδι θα βρεθείτε να αιωρείστε στο χάρτη και να πέφτετε σε έναν υποτιθέμενο κάτω κόσμο.

Tο Girl’ Civilization θα απασχολήσει για λίγο καιρό τους λάτρεις του Mount & Blade, ενόψει της κυκλοφορίας του Bannerlord. Άλλωστε τα 15,74€ που πρέπει να διαθέσετε στο Steam για να το αποκτήσετε δε θα προσελκύσουν παρά μόνο λάτρεις του είδους.

Δείτε gameplay video για το Mount & Blade II: Bannerfold από την Gamescom 2015. Συζητήστε για το Girls' Civilization σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification