Ειδήσεις Strategy Empire of Sin: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Empire of Sin: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Thursday, 17 Sep 2020  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Νικόλαος Κεχαγιάς   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/06/b7/d9/empire-of-sin-93-1582050350.jpg
 

Empire of Sin: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Ανακοινώθηκε από τον John Romero. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/2/20] Το Empire of Sin της Romero Games που αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει την άνοιξη, πήρε παράταση μέχρι το ερχόμενο φθινόπωρο.

Η Brenda Romero developer του game αναφέρει: "Οι προκλήσεις στο να δημιουργήσουμε ένα game που δεν έχει γίνει ποτέ πριν, είναι αυτό ακριβώς, να δημιουργήσουμε ένα game που δεν έχει γίνει ποτέ πριν. Χρειάζεται χρόνος για να γίνουν όλα σωστά και μας παρουσιάζονται κάποιες μοναδικές ευκαιρίες. Είμαι ευγνώμων που παίρνουμε επιπλέον χρόνο για να το κάνουμε τέλειο".

[UPDATE: 18/9/20 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Ο John Romero, δημιουργός της σειράς DOOM, ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Empire of Sin.

Το Empire of Sin θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Switch την 1η Δεκεμβρίου.

Το επερχόμενο Strategy του που διεξάγεται την δεκαετία του '20 στον εγκληματικό υπόκοσμο του Σικάγο, σας ζητάει να εκφοβίσετε και να γοητεύσετε κόσμο. Στα του gameplay, θα υπάρχει αρκετό Role-play, καθώς θα επιλέγετε ένα από τα 14 bosses, βασισμένα σε πραγματικούς και φανταστικούς γκάνγκστερς, για να χτίσετε την εγκληματική αυτοκρατορία σας.

Δημιουργώντας το Empire of Sin θα διαχειριστείτε την οικονομία του υποκόσμου του Σικάγο και τις εγκαταστάσεις σας που θα αφορούν αλυσίδες εφοδιασμού, καζίνο και διάφορα άλλα. Το σύστημα μάχης θα είναι Turn-Based, καθώς θα διαμορφώσετε την συμμορία σας και θα υπερασπιστείτε και θα επεκτείνετε την περιοχή δράσης σας, στέλνοντας το μήνυμα στις αντίπαλες συμμορίες.

Το Empire of Sin θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις. Την απλή, την Deluxe Edition με τέσσερις γκάνγκστερς και ένα Golden Weapon set με τρία αποκλειστικά weapon skins και ηχητικά εφέ του Romero gun και την Premium Edition με όλο το περιεχόμενο της Deluxe Edition, συν το mobster pack, δύο expansions που θα βγουν μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού και το γούνινο παλτό του Al Capone.

Διαβάστε πως ο John και η Brenda Romero έβαλαν την...γιαγιά του πρώτου στο Empire of Sin ως boss και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 18/09/2020 08:25
Τα turnbased games αλλά και ο τρόπος που δείχνει η κάμερα το όλο σκηνικό είναι απο τα πράγματα που με ελκύουν πάρα πολύ σε αυτούς τους τίτλους.Θα το τσεκάρω την ημέρα της κυκλοφορίας του.
Notification