Ειδήσεις Strategy Humankind: Περίοδος κυκλοφορίας

Humankind: Περίοδος κυκλοφορίας

Wednesday, 21 Oct 2020  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Τάσος Μαναριώτης   | (1 σχόλιο)
Τάσος Μαναριώτης

Τάσος Μαναριώτης  

Τελικά το πρώτο Paper Mario θα ξαναβγεί ποτέ ή τζάμπα περιμένω ;
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/62/5c/51/humankind-52-1603303411.jpg
 

Humankind: Περίοδος κυκλοφορίας

Θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2021. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 15/6/20] Η Amplitude Studios είχε ανακοινώσει το νέο 4X Strategy game της με όνομα Humankind στην Gamescom 2019. Η περίοδος κυκλοφορίας του όμως άλλαξε, καθώς η Amplitude Studios θέλει την βοήθεια των fans για την ανάπτυξή του, κάτι που θα γίνει με περιορισμένα preview builds μέσω του Open Dev. Όποιος πάρει μέρος θα έχει πρόσβαση σε τρία χρονικά περιορισμένα σενάρια.

Το Humankind έχει ένα avatar system στο οποίο δημιουργείτε το δικό σας avatar καθώς περνάτε μέσα από τις χρονικές περιόδους και βλέπετε τον πολιτισμό σας να εξελίσσεται. Το avatar θα αλλάζει εμφανισιακά καθώς παίζετε, κερδίζετε achievements και σύμφωνα με τον τρόπο που αναπτύσσετε τον πολιτισμό σας. Ο αρχηγός του πολιτισμού σας θα μπορεί να ανέβει level μέσω του progression system, το οποίο θα σας δίνει την δυνατότητα να ξεκλειδώσετε custom εμφανίσεις και άλλα, έτσι ώστε να τα δείχνετε σε multiplayer αγώνες με έως 8 παίχτες.

[UPDATE: 21/10/20 – Θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2021] Η Sega ανακοίνωσε την καθυστέρηση της κυκλοφορίας του Strategy, Humankind της Amplitude Studios για τον Απρίλιο του 2021.

Αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει φέτος, αλλά η Sega το μετέθεσε για το 2021. Πλέον οριστικοποίησε και τον μήνα κυκλοφορίας. Πάντως αν προπαραγγείλετε το Humankind θα έχετε ως bonus διάφορα cosmetics μέσω της Digital Deluxe Edition.

Η retail έκδοση του Humankind θα έρχεται με steel case ή με ανακυκλώσιμη οικολογική συσκευασία. Το Humankind ήταν playable για λίγο καιρό μέσω της Early Access ενώ κυκλοφορεί και demo για το Google Stadia.

To Humankind θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2021 για PC μέσω Steam και Epic Games Store.

Δείτε περισσότερα για το Humankind εδώ και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 22/10/2020 08:10
Αναμένουμε για την κυκλοφορία του το 2021 .Μέχρι τότε θα έχουμε πολλές πληροφορίες να διαβάσουμε.
Notification