Ειδήσεις Strategy League of Legends: Lillia, η νέα champion

League of Legends: Lillia, η νέα champion

Tuesday, 07 Jul 2020  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος  
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/22/17/09/Lilia-LoL-2b-85-1594150387.jpg
 

League of Legends: Lillia, η νέα champion

Το ανθρωπόμορφο ελάφι έλκει τις δυνάμεις της από την φύση.

H Riot Games αποκάλυψε τη Lillia, τη νέα champion του παιχνιδιού.

Το kit της Lillia το οποίο είναι βασισμένο στα χαρακτηριστικά της φύσης, μπορεί να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις των λουλουδιών και της χλωρίδας. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να προκαλέσει damage στους αντιπάλους της, με την Riot να αναφέρει ότι η Lillia θα κινείται κυρίως στη ζούγκλα.

Πολλές από τις ικανότητες της Lillia βασίζονται στην στρατηγική της τοποθέτηση για να προκαλέσει παραπάνω damage. Επίσης θα έχει τη δυνατότητα να μαρκάρει τους υπόλοιπους παίκτες, ενώ η απόλυτη ικανότητά της θα είναι ένας δυνατός υπνωτισμός που θα μπορεί να ελέγχει πολλούς αντιπάλους ταυτόχρονα.

Εκτός από την αποκάλυψη της Lillia, η Riot έδωσε στην δημοσιότητα και νέα skins για το League of Legends για διάφορους χαρακτήρες όπως ο Teemo, o Thresh, η Vayne και ο Yasuo μεταξύ άλλων.

Δείτε για το μαραθώνιο που διεξήγαγε η Riot Games για να βοηθήσει τους πληγέντες από τον κορονοϊό και συζητήστε για το League of Legends στο αντίστοιχο forum topic.

Ελάτε να παίξουμε League of Legends. Γράψτε το ID σας κάνοντας κλικ εδώ.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification