Ειδήσεις Strategy Ο Chuck Norris στο World of Tanks

Ο Chuck Norris στο World of Tanks

Friday, 04 Dec 2020  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/fb/5d/76/chuck-norris-world-of-tanks-7-1607091565.jpg
 

Ο Chuck Norris στο World of Tanks

Παρουσιάζει τις εορταστικές αποστολές.

H Wargaming.net αποφάσισε να επαναφέρει ένα meme 15 ετών με την προσθήκη του αήττητου θρύλου, Chuck Norris στο World of Tanks.

Το Χριστουγεννιάτικο event θα ξεκινήσει στις 9 Δεκεμβρίου και θα κρατήσει μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου. Το event επικεντρώνεται γύρω από μία πόλη χτισμένη στο βουνό την οποία οι παίκτες μπορούν να διακοσμήσουν. Η εταιρεία δήλωσε ότι "με το να στολίσουν την πόλη οι παίκτες θα ενισχυθεί η γιορτινή ατμόσφαιρα".

O Chuck Norris ζει σε αυτή την πόλη και θα παρέχει στους παίκτες συνολικά 32 αποστολές με ποικίλα rewards τα οποία οδηγούν στο ξεκλείδωμα του ίδιου του Chuck Norris. Εδώ μπορείτε να βρείτε τα patch notes.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο. Ο διάσημος OP ηθοποιός θα παρουσιάσει ορισμένες αποστολές στο δημοφιλές Ρωσικό Strategy.

Φυσικά υπάρχει και ένα quote: "Οι παίκτες συνηθίζουν να λένε ότι θα έπρεπε να είμαι στην ομάδα τους όταν χάνουν μία μάχη, αυτό μπορεί και να αληθεύει πλέον. Όπως όλοι γνωρίζετε ακόμα και όταν οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μου, δεν είμαι αυτός που φεύγει από μια πρόκληση και ελπίζω οι tankers φίλοι μου να με κάνουν υπερήφανο με αυτές τις Chuck Challenges!"

 

Διαβάστε το review του World of Tanks και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 05/12/2020 08:08
Μετονομάστηκε ήδη σε World Of Chuck.
Notification