Ειδήσεις Strategy Thunder Tier One

Thunder Tier One

Friday, 11 Dec 2020  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Γιάννης Παπαργυρίου   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e2/ef/69/Thunder-Tier-One-Promo-Shooter-Kneeling-33-1607679764.jpg
 

Thunder Tier One

Από τους δημιουργούς του PUBG.

H Krafton εργάζεται πάνω σε ένα νέο top-down strategy game με τίτλο Thunder Tier One, σύμφωνα με ανακοίνωσή της κατά τη διάρκεια των φετινών The Game Awards 2020.

Το Thunder Tier One είναι ένα real-time strategy με single-player, co-op και ανταγωνιστικά multiplayer modes που εκτυλίσσεται στην δεκαετία του ‘90. Σε αυτό θα μπορείτε να αναλάβετε διάφορες αποστολές που περιλαμβάνουν ένα πλήθος σεναρίων μάχης και operators.

Για περισσότερες πληροφορίες, θα υπάρχει gameplay preview στο Steam από τις 06:00 του Σαββάτου ώρα Ελλάδος που θα διαρκέσει μέχρι και το απόγευμα της 13 Δεκεμβρίου. Η εταιρεία ανάπτυξης PUBG Studio δεν προσδιόρισε ημερομηνία ή χρονικό διάστημα κατά το οποίο υπολογίζει να κυκλοφορήσει το Thunder Tier One.

thunder tier one

O Pawel Smolewski, animation και gameplay lead στην PUBG Corp πριν την συγχώνευσή της με την Krafton, ηγείται του όλου project. Παρουσίασε την ιδέα του παιχνιδιού στην PUBG Corp έχοντας ξεκινήσει ήδη το project από το 2016. Η εταιρεία έτρεξε μια alpha έκδοσή του τον Οκτώβριο.
Ο Smolewski κι η εταιρεία ελπίζουν ότι οι παίκτες θα αγκαλιάσουν το παιχνίδι και θα δημιουργήσουν τα δικά τους mods, τα οποία η εταιρεία σχεδιάζει να υποστηρίξει μετά την κυκλοφορία του. “Στα πρώτα στάδια, ο σκοπός μας ήταν να αναπτύξουμε ένα prototype παιχνιδιού που θα ήταν η βάση για μελλοντικά campaigns. Θέλαμε επίσης να έχει την δυνατότητα να τροποποιηθεί με mods άλλων χρηστών. Άλλωστε, προερχόμασταν από modding background και δουλεύαμε όλοι σε ένα ιδιαίτερα moddable παιχνίδι” ανέφερε ο Smolewski, προσθέτοντας ότι όλο αυτό ξεκίνησε όταν εργαζόταν στo ARMA 3 στην Bohemia Interactive.

Η Krafton είναι ταυτόχρονα εταιρεία ανάπτυξης και μητρική διαφόρων άλλων, μεταξύ των οποίων η PUBG Studio, η Bluehole και άλλες. Η εταιρεία ίδρυσε επίσης την Striking Distance στην California το 2019 με διευθύνοντα σύμβουλο τον Glen Schofield, τον συνιδρυτή της Sledgehammer Games, της εταιρείας που ανέπτυξε το Call of Duty. Η Striking Distance εργάζεται πάνω σε narrative-driven games βασισμένα στο PUBG.

Στα περσινά The Game Awards, o Brendan Greene, o modder που δημιούργησε το αρχικό concept για το PUBG, ανακοίνωσε το νέο του project με τίτλο Prologue. Σήμερα εργάζεται πάνω σε αυτό με την ομάδα του στην PUBG Productions, μία από τις πολλές θυγατρικές της Krafton.

To Thunder Tier One θα κυκλοφορήσει σε άγνωστη μέχρι στιγμής ημερομηνία.

Διαβάστε επίσης για την Season 10 του PUBG και συζητήστε για το Thunder Tier One στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 12/12/2020 09:15
Top down strategy απο την εταιρεία που μας έδωσε το pugb. Πιστεύω ότι θα δούμε κάτι πολύ καλό.
Notification