Ειδήσεις Strategy Το Brigador είναι δωρεάν στο GOG

Το Brigador είναι δωρεάν στο GOG

Tuesday, 22 Dec 2020  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Αλεξάνδρα Αντασκαλίτσιι   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/bb/f8/9e/brigador-free-gog-25-1608658840.jpg
 

Το Brigador είναι δωρεάν στο GOG

Κατεβάστε το και κρατήστε το μόνιμα στα PC σας.

Μετά το Prison Architect, το GOG προσφέρει το Brigador, από την εταιρεία ανάπτυξης Stellar Jockeys, εντελώς δωρεάν. Συγκεκριμένα, προσφέρει την έκδοση Up-Armored Deluxe σε όποιον έχει δεχτεί να λαμβάνει ενημερώσεις από τo GOG στο email του. Μπείτε στο επίσημο site του GOG και κάντε scroll μέχρι να βρείτε το giveaway για να το κατεβάσετε.

Δείτε το επίσημο trailer:

Το Brigador είναι ένα ισομετρικό tactical shooter στο οποίο σκοπός σας είναι να ρίξετε τα αντίπαλα mechs. Το video game εξελίσσεται σε έναν neon pixel-art κόσμο και όλο το παρουσιαστικό του θυμίζει το Cyberpunk 2077. Σε γενικές γραμμές είναι ένα περίπλοκο video game που θα σας γεμίσει τις οθόνες και που είναι αρκετά δύσκολο προς το τέλος.

Η έκδοση που προσφέρει δωρεάν το GOG, η Up-Armored Deluxe, συμπεριλαμβάνει το παιχνίδι, το soundtrack, δύο EP, και ένα audio book. Θα είναι διαθέσιμο μέχρι και τις 25 Δεκεμβρίου στις 16:00.

Διαβάστε για το Overwatch που αυτή τη στιγμή βρίσκετε σε δωρεάν περίοδο και συζητήστε για το αγαπημένο σας Strategy στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 23/12/2020 16:37
Είναι δωρεάν και δείχνει τέλειο .Θα το τσεκάρω οπωσδήποτε.
Notification