Ειδήσεις Strategy League of Legends: Wild Rift beta

League of Legends: Wild Rift beta

Wednesday, 09 Dec 2020  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f9/41/f3/league-of-legends-wild-rift-open-beta-57-1609724622.jpg
 

League of Legends: Wild Rift beta

Ανακοινώθηκε για την Ελλάδα.

Η Riot Games ανακοίνωσε ότι η beta του League of Legends: Wild Rift είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα.

Από τις 10 Δεκεμβρίου κι έπειτα, η beta άνοιξε και στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και την Βόρεια Αφρική. Όλοι οι παίκτες σε αυτές τις χώρες θα έχουν πλήρη πρόσβαση στο Wild Rift σε Android και iOS και η Riot Games συνεχίζει να προσφέρει την ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους παίκτες να (ξανά)έρθουν στον κόσμο και την κοινότητα του League of Legends. 

Περισσότερες πληροφορίες για τη 2η φάση της Open Beta:
- Νέες περιοχές: Μετά την επιτυχία της Open Beta σε Νοτιοανατολική Ασία, Νότιο Κορέα και Ιαπωνία, η Riot ευελπιστεί να συνεχίσει να μοιράζεται τη μαγεία και ανταγωνιστική διασκέδαση του League of Legends με νεόυς παίκτες σε όλες τις πλατφόρμες, ανεξαρτήτως δεξιοτήτων και προηγούμενης εμπειρίας.
- Η μάχη του Baron: Στις 10 Δεκεμβρίου από τις 11.00 π.μ., το Wild Rift μαζεύει τον κόσμο για τη μεγαλύτερη μάχη του Baron στην ιστορία, με παίκτες από όλο τον πλανήτη να ενώνονται σε ένα YouTube Livestream για να αντιμετωπίσουν το πολυαγαπημένο, γεννημένο στο σκότος, τέρας του ποταμού. Οι συνεισφορές των παικτών στην ιστορική μάχη με τον Baron δεν θα μείνουν χωρίς αναγνώριση. Με την νίκη απέναντι στον Baron Nashor, όλοι οι συμμετέχοντες στην Open Beta θα ξεκλειδώσουν ένα μοναδικό Baron emote και εικονίδιο για το 2021.
- Noxus event brotherhood: Οι Darius και Draven, δύο από τους πλέον αγαπημένους ήρωες του League of Legends, έχουν φτάσει στο Wild Rift! Μέσα του event της αδερφότητας του Noxus οι παίκτες θα ολοκληρώνουν αποστολές για να κερδίσουν ξεχωριστά θεματικά Noxus αντικείμενα και να ξεκλειδώσουν τα κόμικ που εμβαθύνουν στη σχέση των δύο ηρώων-αδερφών.
- In-game rewards: Οι παίκτες στις περιοχές που ανοίγει η Beta των Δεκέμβριο θα μπορούν να κατεβάσουν το παιχνίδι και να συνδεθούν με τον υπάρχον λογαριασμό τους στη Riot Games και να κερδίσουν ανταμοιβές για βάση της χρονικής και οικονομικής επένδυσης που έχουν κάνει στο League of Legends σε PC.

Διαβάστε περισσότερα για το League of Legends: Wild Rift και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification