Ειδήσεις Strategy Star Wars: Commander και Assassin's Creed Memories στο iOS

Star Wars: Commander και Assassin's Creed Memories στο iOS

Thursday, 21 Aug 2014  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ff/98/8b/assassins-creed-memories-67-1408643269.png
 

Star Wars: Commander και Assassin's Creed Memories στο iOS

Δύο free-to-play παιχνίδια στρατηγικής για το iPhone ή το iPad σας.

Σήμερα κυκλοφόρησαν στο App Store δύο νέα free-to-games αφιερωμένα σε πασίγνωστες σειρές, το Star Wars: Commander και το Assassin's Creed: Memories.

Το Star Wars: Commander είναι ένα free-to-play Strategy βασισμένο στο Clash of Clans. Επιλέγετε την φυλή σας (ανάμεσα σε Rebels και Empire), χτίζετε την βάση σας και την υπερασπίζεστε από εισβολείς. Έχει συμπαθητικά γραφικά και ηχητικά εφέ απ' το σύμπαν του Star Wars.

Η Disney που είναι υπεύθυνη για το παιχνίδι, κερδίζει μέσω μικροσυναλλαγών, σε περίπτωση που θέλετε να δημιουργήσετε πιο γρήγορα τα κτίριά σας ή να εκπαιδεύσετε τους στρατιώτες σας. Για όλα αυτά αγοράζετε κρυστάλλους, η τιμή των οποίων ξεκινά από τα 4 ευρώ για 500 και ανεβαίνει.

Το Star Wars: Commander είναι διαθέσιμο από τώρα για iPhone και iPad. 

Assassin's Creed: Memories
Το δημιούργημα της Ubisoft είναι ένα free-to-play card game. Συνδυάζει στρατηγική και RPG σε ένα πακέτο. Θα χρειαστεί να κάνετε recruit Templars και δολοφόνους για να πολεμήσετε στο εικονικό animus της Amstergo.

Το παιχνίδι καλύπτει τοποθεσίες από Ιταλία ή τοποθεσίες απ' τις πρώτες αποικίες Βορείων και Νοτίων, καθώς και ανεξερεύνητες τοποθεσίες από την φεουδαρχική Ιαπωνία ή την αυτοκρατορική Μογγολία! Λέτε οι Γάλλοι να...μας προετοιμάζουν κάτι ανάλογο στο μεθεπόμενο Assassin's Creed;

Το Assassin's Creed Memories κυκλοφορεί από τώρα στο iOS και υποστηρίζει τόσο Single-player όσο και μάχες 20 εναντίον 20.

Κάθε free-to-play video game είναι καλοδεχούμενο, επομένως όσοι έχετε iOS αξίζει να τα τιμήσετε.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification