Ειδήσεις Strategy Total War: Warhammer 2 gameplay videos

Total War: Warhammer 2 gameplay videos

Saturday, 16 Sep 2017  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/71/5d/24/total-war-warhammer-2-64-1500049832.jpg
 

Total War: Warhammer 2 gameplay videos

Νέο βίντεο με τους Lizardmen. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/7/17] Η Creative Assembly έδωσε στη δημοσιότητα ένα gameplay video του Total War: Warhammer 2.

Διαρκεί 11 λεπτά και σε αυτό θα δείτε τον Lord Tyrion να υπερασπίζεται την περιοχή των Mosquito Swamps από την ορδή των Lizardmen, του Lord Mazdamundi. Δείτε την αναλυτική παρουσίαση με τα πλεονεκτήματα κάθε στρατού και πως αυτά αξιοποιούνται στη μάχη:

 
[UPDATE: 16/9/17 - Νέο βίντεο με τους Lizardmen] Στο νέο βίντεο για το Total War: Warhammer 2 η Creative Assembly μας παρουσιάζει τους Lizardmen και μας δίνει μια γεύση από το campaign του παιχνιδιού.

Παρακολουθήστε τον Lord Mazdamundi, διοικητή της Hexoatl και τον Slann Mage-Priest. Δείτε τα χαρακτηριστικά του gameplay και τα μοναδικά abilities που διαθέτει η φατρία των Lizardmen. Ένα σημαντικό ατού της φυλής τους είναι το Geomantic Web, ένα "αρχαίο nexus μυστικών powerlines που συνδέει τους οικισμούς των Lizardmen και δίνει bonus σε strength". Επίσης, γίνεται αναφορά στα τέσσερα Rites που αφορούν επίσης τους Lizardmen, το πως γίνονται summon οι μονάδες, τα abilities, το χτίσιμο, το τεχνολογικό δέντρο κ.α. Ένα ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικό είναι τα "blessed spawnings", που αποτελούν elite μονάδες των ήδη υπάρχοντων μονάδων που γίνονται διαθέσιμες όταν ολοκληρώνονται συγκεκριμένες αποστολές. Οι blesses μονάδες έχουν καλύτερα στατιστικά και άριστο vigor trait, όπως για παράδειγμα το Blessed Carnosaur που τις κάνει κατά 25% πιο γρήγορες και δίνει 50% magic resistance buff.

Δείτε το αναλυτικό βίντεο:
 


Το Total War: Warhammer II θα κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου για PC και Mac.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 12/07/2017 09:05
Επικές μάχες όπως πάντα .
Notification