Ειδήσεις Strategy Η Riot Games μηνύει το Mobile Legends

Η Riot Games μηνύει το Mobile Legends

Wednesday, 12 Jul 2017  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/4d/f2/8a/riot-games-minisi-mobile-legends-6-1499851802.jpg
 

Η Riot Games μηνύει το Mobile Legends

Για ομοιότητες και πνευματικά δικαιώματα.

Η εταιρεία ανάπτυξης πίσω από το League of Legends κατέθεσε μήνυση ενάντια στην κινέζικη Shanghai Moontoon Technology.

Η υπόθεση αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια, αφού η Riot Games μέσα από την μήνυσή της αναφέρει πως το Mobile Legends έχει μεγάλες ομοιότητες με το League of Legends, σε βαθμό ώστε το πρώτο να θεωρηθεί ως κλώνος του δημοφιλούς MOBA. Μένει να δούμε εάν το δικαστήριο θα αποφανθεί ότι το Mobile Legends “αντιγράφει” το League of Legends τόσο ώστε να μπορεί να θεωρηθεί ότι παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα της Riot Games.

Εν τω μεταξύ, στην μηνυτήρια αναφορά της Riot Games αναφέρεται και το mobile game Magic Rush: Heroes. Θυμίζουμε πάντως ότι και το League of Legends ξεκίνησε την πορεία του αντιγράφοντας το DotA map του Warcraft III, κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές στους ήρωες και στα ονόματά τους.

Διαβάστε επίσης για την μήνυση του τραγουδιστή Dion στην ZeniMax και συζητήστε εκτενώς για το League of Legends στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 13/07/2017 08:43
Όλοι έχουν ξεκινήσει απο κάπου και δανείζονται στοιχεία απο άλλους τίτλους.Αρκεί να μην το παρακάνουν.
Notification