Ειδήσεις Strategy Blood Bowl 2: Legendary Edition

Blood Bowl 2: Legendary Edition

Saturday, 12 Aug 2017  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Radical Dreamer   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/36/ad/f6/blood-bowl-2-100-1500667094.jpg
 

Blood Bowl 2: Legendary Edition

Νέο τρέιλερ με το περιεχόμενο της έκδοσης. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 21/6/17] Νέα έκδοση του Blood Bowl 2, η οποία ονομάζεται Blood Bowl 2: Legendary Edition θα είναι διαθέσιμη από τον Σεπτέμβριο του 2017.

Το Blood Bowl 2 κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2015 από τις εταιρείες ανάπτυξης Cyanide Studio και Games Workshop και την εκδότρια εταιρεία Focus Home Interactive, οι οποίες το στήριξαν με σταθερή ροή νέων DLCs. Το βασικό χαρακτηριστικό αυτής της νέας έκδοσης, πέρα από το ότι θα περιέχει όλα τα προηγούμενα DLCs, είναι η προσθήκη έξι νέων φυλών. Η πρώτη φυλή είναι τα Goblins, τα οποία έχουν μεγάλη ποικιλία από Secret Weapons διαθέσιμα κατά την διάρκεια των αγώνων. Οι Halflings, μια ακόμη νέα φυλή, μπορούν να πετούν μακριά τους συμπαίκτες τους με την χρήση των Treemen. Επιπλέον, η Legendary Edition θα περιέχει τις Amazons, τα Ogres, την Elven Union και τις τρομαχτικές φυλές των Underworld Denizens και των Vampires.

Η προσθήκη αυτών των έξι φυλών σημαίνει πως το Blood Bowl 2: Legendary Edition θα περιέχει όλες τις επίσημες φυλές του επιτραπέζιου παιχνιδιού Blood Bowl. Η Legendary Edition θα προσθέσει μια νέα ομάδα, τους Kislev Circus, οι οποίοι θα έχουν ιδιαίτερες ακροβατικές ικανότητες, καθώς και ένα νέο στάδιο, το Khemri Stadium. Τέλος, θα υπάρχουν νέες επιλογές για το multiplayer, αν και δεν είναι γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

[UPDATE: 12/8/17 - Νέο τρέιλερ με το περιεχόμενο της έκδοσης] Η εταιρεία ανάπτυξης Cyanide Studios κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για την Legendary Edition του Blood Bowl 2.

Στο βίντεο θα δείτε όλες τις νέες ομάδες και το νέο στάδιο που μπορείτε να αγωνιστείτε. Οι νέες ομάδες θα είναι οι Goblins, Halflings, Amazons, Ogres, Vampires, Kislev Circus, Skaven και Elves, η κάθε μια με ξεχωριστές ικανότητες και gameplay. Θα μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια ανάμεικτη ομάδα με μέλη από κάθε race. Επιπλέον, θα δείτε πολλούς νέους παίκτες και φυσικά μαζορέτες για να κρατήσετε το ηθικό των παικτών σας ψηλά. Τέλος, η Legendary Edition θα περιέχει ένα νέο στάδιο που βασίζεται στη φυλή των Khemri και θα βρίσκεται στους πρόποδες μιας αρχαίας και τεράστιας πυραμίδας.

Θα υπάρξουν επίσης μερικά νέα modes όπως ένα single player mode με την ονομασία Eternal League. Ακόμα θα δείτε το Challenge Mode, όπου θα δοκιμάσετε τις ικανότητές σας σε διαφορετικές συνθήκες αγώνα όπως να σπρώξετε ένα ogre εκτός γηπέδου.

Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σαν αυτόνομη κυκλοφορία με κόστος 44,99€ ή σαν επίσημο Expansion στην τιμή των 24,99€. Αν προπαραγγείλετε μέσω Steam θα έχετε έκπτωση 10% καθώς και πρόσβαση στην beta. Αν δεν έχετε ήδη το Blood Bowl 2 και προπαραγγείλετε τη Legendary Edition, θα έχετε άμεση πρόσβαση στο βασικό παιχνίδι αλλά και τις φυλές του Team Pack DLC. Θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 5 Σεπτεμβρίου του 2017.

Διαβάστε περισσότερα για το Blood Bowl 2 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 13/08/2017 07:38
Θα είναι αρκετά διασκεδαστικό με επικές μάχες.
Notification