Ειδήσεις Strategy Ancestors Legacy gameplay video

Ancestors Legacy gameplay video

Saturday, 09 Sep 2017  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (4 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f6/0f/0f/ancestors-gameplay-20-1501515377.jpg
 

Ancestors Legacy gameplay video

Μετονομασία και gameplay 20 λεπτών. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 31/7/17] Η εταιρεία ανάπτυξης Destructive Creations ανακοίνωσε το πρώτο gameplay trailer από το Real-Time Strategy Ancestors.

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε έχει πλάνα τόσο από το gameplay με top-down κάμερα (μαζί με το HUD) και zoom, όσο και κοντινά πλάνα μάχης.

Συνολικά το Ancestors θα διαθέτει πάνω από 600 animations μάχης, όλα τους με motion capture. Στο παιχνίδι θα διαλέγετε ένα από τα έθνη: Viking, Anglo-Saxon, German και Slav, με στόχο να κατακτήσετε τα εδάφη των αντιπάλων σας και να πραγματοποιήσετε εξορμήσεις σε καταυλισμούς, χωριά και πόλεις.

[UPDATE: 9/9/17 - Αλλαγή ονόματος και gameplay] Το Ancestors μετονομάστηκε σε Ancestors Legacy και η εταιρεία ανάπτυξης Destructive Creations έδωσε στη δημοσιότητα ένα gameplay video 22 λεπτών που εξηγεί άριστα το σύστημα μάχης.

Στο παιχνίδι θα υπάρχουν τέσσερις φυλές. Βίκινγκς, Σλάβοι, Βρετανοί και Γερμανοί. Απουσιάζουν όπως αντιλαμβάνεστε Έλληνες, Ρωμαίοι και Αιγύπτιοι που κουβαλούν και μια ιστορία πίσω τους. Επίσης, όπως θα δείτε υπάρχουν και μερικές ατάκες...κλεμμένες, του στυλ "Tonight they dine in Valhalla" (κλεμμένη από το "Tonight we dine in hell" της ταινίας 300). Εν πάση περιπτώσει, το gameplay δείχνει υποσχόμενο, υπάρχει διαρκής ενημέρωση για τα objectives, ενώ κάθε μονάδα είναι αποτελεσματική ή αναποτελεσματική απέναντι σε άλλες. Το gameplay καλύπτει την έκδοση του Xbox One, όπως θα δείτε και από τις ενδείξεις στην οθόνη

Το Ancestors θα κυκλοφορήσει το 2018 για PC και Xbox One. Δείτε τις μέχρι τώρα πληροφορίες, την σελίδα του στο Steam και συζητήστε περισσότερα σε αυτό το forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Dovahkiin (Level 22) 31/07/2017 18:42
Δείχνει πολύ "δυνατό" και οι μάχες αρκετά ρεαλιστικές για rts game.
#2 Phobos (Level 22) 31/07/2017 22:44
A game for tru slavs! *squats* Πέρα από την πλάκα, προβλέπεται δυνατός τίτλος και μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον κυρίως για την εναλλαγή στις κάμερες. Το περίμενα κάπως πιο grand scale από τα τρέιλερ να πω την αλήθεια, αλλά δεν με πτοεί αυτό! :)
#3 Professor_Severus_Snape (Level 26) 03/08/2017 12:57
Το παιχνίδι φαίνεται πολύ όμορφο. Όταν κυκλοφορήσει μάλλον θα το προτιμήσω.
#4 ashbringer (Level 25) 05/08/2017 10:39
Πάνω απο 600 animation μάχης.Εντυπωσια κό θα έλεγα το λιγότερο.Θα ήθελα να δώ απαιτήσεις για pc.
Notification