Ειδήσεις Strategy Dreadnought open beta

Dreadnought open beta

Tuesday, 01 Aug 2017  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Phobos  
Phobos

Phobos  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/46/b3/92/dreadnought-open-beta-1-1501597806.jpg
 

Dreadnought open beta

Ξεκίνησε από σήμερα για PS4.

Από σήμερα ξεκινάει η open beta του Dreadnought για το PS4.

Το επερχόμενο multiplayer θα περιλαμβάνει επικές μάχες με τεράστια διαστημόπλοια και έχει χαρακτηριστεί ως μια μίξη Team Fortress και Battlestar Galactica. Η εταιρεία ανάπτυξης Yager, η οποία συμμετείχε στα Spec Ops: The Line και το ακυρωμένο Dead Island 2 πρόσθεσε μια λίστα φίλων για να μπορέσετε να δείτε ποιοι φίλοι σας στο PSN παίζουν Dreadnought και να τους προσθέσετε εύκολα. Θα μπορέσετε επίσης να φτιάξετε μια ομάδα τριών ατόμων για να πολεμήσετε μαζί.

Θα υπάρξει και μια έκδοση για PC, αλλά η Yager είπε πως δεν έχει σχέδια για cross-platform gameplay. Οπότε οι αγορές σας, η πρόοδος, το matchmaking και η λίστα φίλων σας είναι αποκλειστικά για την πλατφόρμα που επιλέξατε για να παίξετε το Dreadnought. Αν το αγοράσετε για PS4, θα αποκτήσετε το Hactar Hero Ship δωρεάν. Πρόκειται για ένα Tier IV Tactical Cruiser με μεγάλη επιθετική δύναμη για έμπειρους παίκτες.

Διαβάστε περισσότερα για το Dreadnought και συζητήστε σχετικά σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification