Ειδήσεις Strategy Titanfall: Assault: ημερομηνία κυκλοφορίας

Titanfall: Assault: ημερομηνία κυκλοφορίας

Sunday, 06 Aug 2017  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Phobos   | (1 σχόλιο)
Phobos

Phobos  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/69/90/90/titanfall-assault-83-1502002906.jpg
 

Titanfall: Assault: ημερομηνία κυκλοφορίας

Το spin-off της Respawn έρχεται στα κινητά.

Ο επικεφαλής της εταιρείας ανάπτυξης των Titanfall, ο Vince Zampella, δήλωσε πως το spin-off Real-Time Strategy της δημοφιλούς σειράς με τίτλο Titanfall: Assault θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 10 Αυγούστου.

Σε αντίθεση με τις γρήγορες μάχες που περιλαμβάνουν εντυπωσιακά mechs, το συγκεκριμένο game ακολουθεί μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση. Στόχος σας είναι να διοικήσετε τις μονάδες σας για να κατακτήσετε αντίπαλες περιοχές. Θα συλλέξετε κάρτες, θα αναβαθμίσετε πόρους και θα ταξιδέψετε σε γνωστές τοποθεσίες της σειράς Titanfall όπου θα δείτε και μερικά γνώριμα πρόσωπα. Το Titanfall: Assault είναι η δεύτερη απόπειρα για τη δημιουργία ενός spin-off της Respawn. Πρώτη ήταν το Titanfall: Frontline, ένα Real-Time Strategy με κάρτες το οποίο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Nexon, αλλά τελικά ακυρώθηκε πριν βγεί από την beta του. 

Αν κάνετε pre-register το Titanfall: Assault μέσω Google Play, θα αποκτήσετε έναν αποκλειστικό titan για τα Android. Το game θα κυκλοφορήσει και σε iOS.

Διαβάστε περισσότερα για το Titanfall: Assault και συζητήστε σχετικά σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 06/08/2017 19:45
Έχω δεί ήδη κάποια βίντεο και δείχνει φοβερό.Το περιμένουμε.
Notification