Ειδήσεις Strategy Stronghold 2: Steam Edition

Stronghold 2: Steam Edition

Tuesday, 10 Oct 2017  | in Strategy | Γράφτηκε από τον GameWorld   | (1 σχόλιο)
GameWorld

GameWorld  

Αποκτήστε τα GameWorld t-shirts με μία βόλτα στο Tokotoukan.com/el/Gameworld
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/13/1b/31/stronghold-2-steam-edition-54-1507650815.jpg
 

Stronghold 2: Steam Edition

Νέα έκδοση με multiplayer, βελτιωμένα γραφικά και υποστήριξη Steam Workshop.

 

Το πασίγνωστο Strategy Stronghold 2 κυκλοφόρησε μια νέα του έκδοση στο Steam η οποία περιέχει ανανεωμένα γραφικά, υποστήριξη Steam Workshop και multiplayer.

Η αρχική έκδοση του 2005 ήταν διαθέσιμη μέσω της The Stronghold Collection στο Steam αλλά οι servers του multiplayer έκλεισαν το 2014. Η νέα έκδοση με τίτλο Stronghold 2: Steam Edition κυκλοφόρησε με νέο τρέιλερ και επιτρέπει μέχρι οκτώ παίκτες να πολεμήσουν σε τεράστιους χάρτες στο Deathmatch mode ή να σκοτώσουν σημαντικά πρόσωπα στο Kingmaker mode. Εκτός από το να διαλύσετε τους εχθρούς σας πρέπει να διαχειριστείτε τον λαό σας, να τους καθοδηγήσετε στην βελτίωση του κάστρου σας και να τιμωρήσετε τους εγκληματίες. Η νέα έκδοση έχει έξι νέους χάρτες, ανανεωμένα γραφικά, ένα νέο UI και υποστήριξη Steam Workshop για να φτιάξετε τους δικούς σας χάρτες.

Δείτε το τρέιλερ:

Αν είστε κάτοχος της The Stronghold Collection θα αποκτήσετε την νέα έκδοση δωρεάν. Αλλιώς αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε το Stronghold 2: Steam Edition θα χρειαστεί να δώσετε 14,99 ευρώ. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο τίτλος θα έχει 15% έκπτωση μέχρι τις 12 Οκτωβρίου.

Διαβάστε ακόμα για το επερχόμενο Age of Empires 4. Συζητήστε σχετικά με το Stronghold 2: Steam Edition σε αυτό το forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 11/10/2017 10:43
Αρκετά καλός τίτλος με πολύ περιεχόμενο.
Notification