Ειδήσεις Strategy Total War: Thrones of Britannia

Total War: Thrones of Britannia

Sunday, 18 Mar 2018  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/63/ad/64/ss-28163e24a5a1c7012ea5e8e0bae1d9cd32296c2d1920x1080-88-1515093846.jpg
 

Total War: Thrones of Britannia

Gameplay trailer με πέντε νέες προσθήκες. [UPDATE]

 [Αρχική δημοσίευση: 4/11/17] Ο πρώτος τίτλος της spin-off σειράς θα ονομάζεται “Total War Saga: Thrones of Britannia” και θα κυκλοφορήσει το 2018.

To campaign εκτιλύσσεται στο 878μ.Χ., 12 χρόνια μετά από την εισβολή των Βίκινγκς στην Βρετανία, όπου οι Νορβηγοί εισβολείς πλέον ξεκινούν να εγκαθίστανται στις περιοχές τις οποίες παλαιότερα λεηλατούσαν. Οι Αγγλο-Σάξονες βασιλείς είτε ενδίδουν στις απαιτήσεις των εισβολέων, είτε αντιστέκονται. Ο πιο αξιοσημείωτος από αυτούς τους μονάρχες είναι ο βασιλιάς Alfred ο οποίος έμεινε στην ιστορία ως ικανότατος αντίπαλος των Βίκινγκς και ως ο ένας από τους δύο μόνο Άγγλους βασιλείς που τιμήθηκαν με τον τίτλο “Μέγας”.


Μαζί με την ανακοίνωση, η Creative Assembly έθεσε στη δημοσιότητα και το παρακάτω τρέιλερ:game

 

[UPDATE: 4/1/18 - Αλφέδρος εναντίον Βίκινγκς] Η Creative Assembly παρουσίασε τρέιλερ για το Total War: Thrones of Britannia.

Στο παρακάτω βίντεο που έχει την μορφή story trailer, θα γνωρίσετε τον Βασιλιά Αλφρέδο (Alfred the Great) στη μάχη του Edington. Ο Βρετανικός χάρτης στον οποίο θα δώσετε τις μάχες σας θα είναι κατά 23 φορές μεγαλύτερος από το Total War: Attila. Συνεπώς θα υπάρχουν περισσότερα πεδία μάχης και στρατιώτες για να αντιμετωπίσετε.

Το σενάριο θα διεξάγεται το έτος 878 μ.χ. στα Βρετανικά νησιά και περιγράφει την εισβολή των Βίκινγκ στη Μ. Βρετανία, στην οποία ο βασιλιάς Alfred έδωσε επικές μάχες. Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

 

[UPDATE 2: 23/2/18 - Νέο cinematic trailer του Thrones of Britannia] Η Sega παρουσίασε ένα νέο cinematic trailer για το Total War Saga: Thrones of Brittania.

Όπως αναφέρει η περιγραφή του βίντεο: “Υπάρχουν πολλοί δρόμοι πως την νίκη στο Thrones of Brittania. Για τον Flann Sinna, βασιλιά του Gaelic Kingdom του Mide, υπάρχει ένας τον οποίο και επιθυμεί πολύ, να ενώσει τις εκτάσεις σε ένα νέο, μεγάλο βασίλειο. Για να αντιληφθεί την φιλοδοξία του ο Flann οργανώνει μια επικίνδυνη συμμαχία με τον βασιλιά των κοντινών φυλών Vikings, ένα ρίσκο το οποίο ίσως δεν αποδώσει”.

Στο παραπάνω cinematic trailer βλέπουμε αρκετά στιγμιότυπα από το πεδίο της μάχης, αλλά και το πάθος του πρωταγωνιστή.

[UPDATE 3: 18/3/18 - Τρέιλερ για το Northymbre] Η Sega και η Creative Assembly παρουσίασαν ένα νέο τρέιλερ για το Total War: Thrones of Britannia, αυτή τη φορά για το Βρετανικό βασίλειο του Northymbre.

Σύμφωνα με το βίντεο, ο Guthfrid του Northymbre ήταν κάποτε σλάβος. Τώρα, ο Βίκινγκ ηγείται του Αγγλο-Σαξονικού βασιλείου. Δεν θα είναι ο μόνος playable βασιλιάς στο παιχνίδι, αφού ο Αλφρέδος και ο Βασιλιάς Σίννα έχουν επίσης ανακοινωθεί.

Το Total War: Thrones of Britannia θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαϊου.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Total War: Saga και συζητήστε για το Total War: Thrones of Britannia σε αυτό το forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 05/01/2018 10:05
Απο τα πιο σημαντικά γεγονότα της παγκόσμιας ιστορίας τώρα στις οθόνες μας.
Notification