Ειδήσεις Strategy Battlefleet Gothic: Armada 2

Battlefleet Gothic: Armada 2

Friday, 11 Jan 2019  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (2 σχόλια)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1c/e4/31/battlefleet-gothic-armada-2-39-1516811139.jpg
 

Battlefleet Gothic: Armada 2

Τρέιλερ και ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 24/1/18] Η Focus Home Interactive ανακοίνωσε το Battlefleet Gothic: Armada 2.

Το sequel του αξιόλογου RTS της Tindalos Interactive θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2018 και θα περιλαμβάνει 12 φυλές από το σύμπαν του Warhammer 40.000. Μεταξύ αυτών συναντάμε τα factions των Space Marines, Necrons, Orks, Tyranids, Aeldari Corsairs, Chaos, Imperial Navy και Adeptus Mechanicus.

Τα γογονότα του παιχνιδιού θα λαμβάνουν χώρα κατά την διάρκεια του 13ου Black Crusade και της Gathering Storm. Πέρα από τις μάχες μεγάλης κλίμακας, αναμένεται να περιλαμβάνει πολλαπλά campaigns και πιο ισορροπημένο multiplayer. Ταυτόχρονα, θα σας δίνονται περισσότερες επιλογές στο customization των στόλων σας.

[UPDATE: 12/1/19 - Τρέιλερ και ημερομηνία κυκλοφορίας.] Το νέο gameplay trailer του Battlefield Gothic: Armada 2 σας δίνει μια ιδέα από τα τρία campaigns των Imperium, Necron Emire και Tyranid Hive. Κάθε φυλή θα έχει τις δικές της μονάδες και όπλα. Κάθε γαλαξίας χωρίζεται σε διαφορετικούς πλανήτες και σταδιακά καλείστε να κατακτήσετε το γνωστό (εντός του παιχνιδιού) σύμπαν.

Στα του gameplay το στυλ θυμίζει λίγο περισσότερο Total War απ' ότι Europa Universalis, παρότι έχουμε να κάνουμε με ένα κλασικό Grand Strategy. Κάθε κόσμος έχει ξεχωριστά attributes (όπως ναύσταθμους και ερευνητικούς σταθμούς) και κάθε φυλή αναπτύσσεται διαφορετικά τεχνολογικά, επομένως θα πρέπει να επιλέξετε τι σας συμφέρει σύμφωνα με το στυλ παιχνιδιού σας. Κατά βάση στόχος σας είναι να χτίσετε στρατιές διαστημοπλοίων και να τις στείλετε στο διάστημα, εκεί όπου διεξάγονται real-time μάχες.

Πάντως η παρουσίαση μέσω του παραπάνω βίντεο και ο τομέας των γραφικών είναι σίγουρα δύο πανίσχυρα συστατικά. Ειδικά τέτοιος τεχνικός τομέας δεν συναντάται συχνά σε Strategy. Συν τις άλλοις, υποστηρίζεται και Co-op, αλλά και competitive multiplayer με μάχες έως και 2v2 παικτών.

To Battlefleet Gothic: Armada 2 θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιανουαρίου για PC.

Διαβάστε το review του Battlefleet Gothic: Armada και συζητήστε εκτενώς για το sequel στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 RipAndTear (Level 7) 24/01/2018 22:26
I'll serve mankind... again!
#2 ashbringer (Level 25) 25/01/2018 17:23
Έπος απόλυτο έπος με εκπληκτικές μάχες στο διάστημα.
Notification