Ειδήσεις Strategy Warcraft III: Reforged

Warcraft III: Reforged

Sunday, 04 Nov 2018  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Θάνος Καψάλης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7e/f9/cb/warcraft-3-reforged-human-86-1541191689.jpg
 

Warcraft III: Reforged

Gameplay trailer και νέες πληροφορίες. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/2/18] Έχουν περάσει 16 χρόνια από την κυκλοφορία του Warcraft III και η Blizzard ανακοίνωσε ένα μεγάλο update, μαζί με το πρώτο Invitational.

Το update είναι live στον Public Test Realm server με αρκετές νέες προσθήκες, με τις πιο σημαντικές από αυτές να είναι: Hero balance, υποστήριξη ευρείας οθόνης και lobbies για 24 παίχτες.Το Invitational θα γίνει 27-28 Φεβρουαρίου στα κεντρικά της Blizzard στην Καλιφόρνια και αναμένεται να λάβουν μέρος όλοι οι γνωστοί παίχτες.

Όλα αυτά εν μέσω φημών ότι η Blizzard θα ανακοινώσει την κυκλοφορία remastered εκδόσεων για Warcraft 3 και Diablo 2, αφού πρώτα διορθώσει μέσω patch διάφορα θέματα που είχαν τα αρχικά games όλα αυτά τα χρόνια. Τελικά ποτέ δεν είναι αργά για patches.

[UPDATE: 2/11/18 - Warcraft III: Reforged] Η Blizzard ανακοίνωσε και επίσημα την κυκλοφορία του Warcraft III: Reforged, της Remastered έκδοσης του Warcraft III. Θα κυκλοφορήσει το 2019.

Δείτε την ανακοίνωση στο σχετικό τρέιλερ:

Ένα από τα καλύτερα Real-time Strategy όλων των εποχών επιστρέφει. Θυμίζουμε ότι στο Warcraft 3 γεννήθηκαν και τα MOBA games, με την αρχή να γίνεται από το DotA mod. Το Warcraft III: Reforged θα μας παρέχει πλήρως ανανεωμένη μηχανή γραφικών με υποστήριξη 4K ανάλυσης. Ωστόσο, θα διατηρηθεί το art style του κλασικού Warcraft 3, με το αντίστοιχο anti-aliasing.

Ακόμη, θα υπάρχουν ορισμένα νέα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα κάθε playable ήρωας θα είναι διαθέσιμος στην αρσενική ή την θηλυκή εκδοχή του, ενώ θα υπάρχουν και skins που θα σας παρέχουν customizations. Θα υπάρχει μέχρι και editor για να μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας maps, ακόμα και δικά σας game modes, με τους κανόνες που θα επιλέξετε!

Το Warcraft III: Reforged θα κυκλοφορήσει στα PC το 2019.

[UPDATE 2: 4/11/18 - Το multiplayer θα είναι συμβατό με το αρχικό] Η Blizzard ανακοίνωσε ότι το Warcraft III: Reforged θα περιέχει τόσο την αρχική έκδοση (Reign of Chaos), όσο και το expansion (The Frozen Throne).

Επίσης, πέρα από την αναβάθμιση στα γραφικά, θα υπάρχουν μικρές τροποποιήσεις στον χάρτη, νέα voice overs. Το καλύτερο όμως είναι ότι θα μπορείτε να παίξετε multiplayer και με τους κατόχους του αρχικού Warcraft III, γιατί ουσιαστικά το παιχνίδι θα βασίζεται στην ίδια engine. Επίσης, οι developers της Blizzard θα προσπαθήσουν να κάνουν συμβατά και τα custom maps για αμφότερες τις δύο εκδόσεις.

Δείτε επίσης το gameplay trailer του Warcraft III: Reforged.

Διαβάστε το review του Warcraft III και συζητήστε για το νέο Warcraft III: Reforged στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 23/02/2018 10:01
Θέλουμε και remaster αλλά και νέο warcraft.
Notification