Ειδήσεις Strategy Steel Division 2

Steel Division 2

Thursday, 18 Apr 2019  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/95/16/96/steel-batallion-2-87-1532639162.jpg
 

Steel Division 2

Νέα καθυστέρηση για τον Ιούνιο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 27/7/18] Η εταιρεία ανάπτυξης Eugen Systems ανακοίνωσε το Real-Time Strategy Steel Division 2.

Η νέα έκδοση θα περιγράφει τις μάχες των ναζί με την Σοβιετική ένωση στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και θα περιλαμβάνει Single-player, Co-op και 10v10 modes. Η Eugen θα αναλάβει και χρέη publisher για το ίδιο της το παιχνίδι. Τα νέα "Dynamic Strategic Campaigns" θα λάβουν χώρα στην μεγάλη αντεπίθεση των Σοβιετικών που έκρινε και την έκβαση του πολέμου, φτάνοντας μέχρι και την Βαρσοβία. Τα dynamic campaigns θα έχουν υψηλό replayability, καθώς οι μάχες απεικονίζονται με κλίμακα 1:1.

Οι μάχες θα έχουν έως και πάνω από 600 μονάδες, νέο art direction, αναβαθμισμένο σύστημα μάχης και νέα μηχανή γραφικών. Κάθε σειρά θα ισοδυναμεί με μισή ημέρα, ενώ θα πρέπει να διαχειριστείτε προσεκτικά τις μονάδες και τις προμήθειές σας.

Θυμίζουμε πάντως ότι φέτος 21 developers της Eugen Systems έκαναν απεργία για δύο μήνες. Η στάση εργασίας σταμάτησε τον Απρίλιο χωρίς να υπάρξουν διαπραγματεύσεις ή οριστική λύση στο πρόβλημα.

[UPDATE: 31/1/19 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Eugen Systems ανακοίνωσε ότι το Steel Division 2 θα κυκλοφορήσει στις 4 Απριλίου για PC.

[UPDATE 2: 16/3/19 - Καθυστερεί για τον Μάιο] Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Steel Division 2 μεταφέρθηκε έναν μήνα αργότερα.

Το Real-Time Strategy του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ονόματι Steel Division 2 δεν θα κυκλοφορήσει τελικά στις 4 Απριλίου όπως είχε προγραμματιστεί. Αντιθέτως η Eugen Systems που το αναπτύσσει αποκάλυψε πως η ημερομηνία κυκλοφορίας του μεταφέρεται για τις 2 Μαΐου, κάνοντας έτσι χώρο για μία εκτενή beta. Επίσης, το χρονικό διάστημα αυτό θα επιτρέψει στην ομάδα τους να πραγματοποιήσει ορισμένες τελευταίες αλλαγές βασισμένες στο feedback των παικτών. Παράλληλα, κυκλοφόρησε και ένα gameplay video του παιχνιδιού διάρκεια περίπου 20 λεπτών.

[UPDATE 3: 18/4/19 - Νέα καθυστέρηση για τον Ιούνιο] Τελικά το Steel Division 2 θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο καθώς έλαβε νέα καθυστέρηση.

Θα το δούμε στις 20 Ιουνίου, αν φυσικά όλα πάνε καλά και δεν υπάρξει κι άλλη καθυστέρηση.

Το Steel Division 2 θα κυκλοφορήσει στις 4 Απριλίου για PC. Συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification