Ειδήσεις Strategy The Settlers: Alliance

The Settlers: Alliance

Friday, 03 Jul 2020  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας  
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3f/a4/87/the-settlers-alliance-22-1534874343.jpg
 

The Settlers: Alliance

Η Ubisoft αναβάλλει ξανά την κυκλοφορία του. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 21/8/18] H Ubisoft ανακοίνωσε το επερχόμενο νέο μέρος της σειράς The Settlers.

Στην κλασική πλέον σειρά αναλαμβάνεται την ανάπτυξη και την πρόοδο μιας αποικίας σε έναν φανταστικό, μεσαιωνικής αισθητικής κόσμο.
To Announcement τρέιλερ δίνει μια αρκετά ολοκληρωμένη εντύπωση για τον χαρακτήρα του The Settlers: Alliance και μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

[UPDATE 1: 28/8/19 - Αναβολή κυκλοφορίας] Πριν από έναν χρόνο, η Ubisoft ανακοίνωσε πως εργάζεται πάνω στον όγδοο τίτλο της σειράς The Settlers ο οποίος αναμενόταν να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2019. Ωστόσο σήμερα, προς απογοήτευση των fans της σειράς, αυτή η ημερομηνία αναβλήθηκε για εντός του 2020.

Στα θετικά νέα, η γαλλική εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα νέες πληροφορίες σχετικά με το gameplay τονίζοντας ότι θα υπάρχουν πολλοί δρόμοι που θα σας οδηγούν στη νίκη όταν μάχεστε ενάντια στο μηχάνημα ή σε άλλους παίκτες. Πιο συγκεκριμένα οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν χρησιμοποιώντας τρεις διαφορετικές στρατηγικές με ονόματα Combat, Glory και Faith. Η πρώτη στρατηγική είναι η προφανής: μάχεστε με τους αντιπάλους σας και τους υποτάσετε μέσω πολέμου. Κατά τη δεύτερη στρατηγική, με όνομα Glory, καλείστε να εκπαιδεύσετε έναν ήρωα για να σας εκπροσωπεί στα battle pits. Σε περίπτωση που ο ήρωας σας κερδίσει τότε δημιουργείται αγανάκτηση στο αντίπαλο στρατόπεδο με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να επαναστατήσουν. Σαν αποτέλεσμα, το έργο σας να κατακτήσετε το αντίπαλο χωριό θα είναι πολύ πιο εύκολο. Μεγάλο ερώτημα αποτελεί η τρίτη στρατηγική, Faith, για την οποία δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες. 

Πληροφορίες δόθηκαν και για τα modes τα οποία θα περιλαμβάνουν τα campaign, skirmish, και multiplayer ενώ η χρήση της Snowdrop Engine θα δημιουργεί την αίσθηση ότι ελέγχετε ένα "ζωντανό " χωριό. Σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς Volker Wertich, το νέο game της Ubisoft θα διατηρήσει τα στοιχεία των προηγούμενων The Settlers, προσθέτοντας όμως νέα συστήματα και δυνατότητες.

[UPDATE 2: 3/7/20 – Η Ubisoft αναβάλλει ξανά την κυκλοφορία του] Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι αναβάλλει το The Settlers επ’ αόριστον, χωρίς να γνωρίζουμε κάποια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η Ubisoft δήλωσε: "Δεδομένου ότι η ποιότητα που θέλουμε να προσφέρουμε στο κοινό μας είναι η κύρια προτεραιότητά μας θέλουμε να αφιερώσουμε τον απαραίτητο χρόνο για να το κάνουμε σωστά. Ως εκ τούτου, έπρεπε να λάβουμε τη δύσκολη απόφαση να αναβάλουμε την κυκλοφορία του game για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ο πρόσθετος χρόνος θα χρησιμοποιηθεί για να λάβουμε υπόψη τα δικά σας σχόλια για να σας παραδώσουμε όσο τον δυνατό καλύτερο μπορούμε το The Settlers".

Το The Settlers: Alliance ανάβαλλεται ξανά μέχρι να έχουμε κάτι νεότερο από την Ubisoft.

Διαβάστε επίσης για το The Settlers History Collection και συζητήστε για το The Settlers: Alliance στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification