StarCraft 2: Pro παίκτες έχασαν από το Google Deepmind A.I.

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
StarCraft 2: Pro παίκτες έχασαν από το Google Deepmind A.I.

StarCraft 2: Pro παίκτες έχασαν από το Google Deepmind A.I.

Υπεράνθρωπα botάκια!

Η Google τεστάρει μια τεχνολογία με την ονομασία Deepmind A.I., η οποία απ' ότι φαίνεται στο StarCraft 2 δουλεύει μια χαρά.

Το AlphaStar AI κατάφερε να κερδίσει με 10-1 σκορ τους pro παίκτες του StarCraft 2 Dario ‘TLO’ Wünsch και Grzegorz ‘MaNa’ Komincz. Κάθε pro παίκτης έπαιξε πέντε games ενάντια στο A.I. Τα παιχνίδια αυτά έγιναν τον Δεκέμβριο αλλά τώρα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το A.I. είχε πλεονέκτημα καλύτερου zoom out και μπορούσε να δει ολόκληρο τον χάρτη παρότι υπήρχε fog of war. Επίσης, το A.I. έπαιξε 200 χρόνια StarCraft 2 μέσα σε μία εβδομάδα ώστε να υπολογίσει όλες τις μεταβλητές και τρίτον ο παίκτης TLO χρησιμοποίησε υποχρεωτικά τους Protoss που δεν ήταν το αγαπημένο του faction.

Το AlphaStar A.I. είχε λιγότερες κινήσεις το λεπτό αντί των παικτών (μέσο όρο 280) αλλά διέθετε μεγαλύτερη ακρίβεια. Ο χρόνος αντίδρασής του απέναντι στους παίκτες ήταν επίσης πιο αργός, στα 350 μιλισεκόντ. Μία νέα έκδοση του AlphaStar A.I. έπαιξε κόντρα στον MaNa, ωστόσο δεν μπορούσε να κάνει zoom out όσο ο προκάτοχός του και είχε προβολή αντίστοιχη με αυτή του παίκτη. Εξομοίωσε επίσης αγώνες μίας εβδομάδας. Τελικά έχασε στους μεταξύ τους αγώνες.

Διαβάστε για τον επαγγελματία παίκτη Starcraft που συνελλήφθη για στημένους αγώνες.

Διαβάστε επίσης το review του StarCraft Remastered και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification