Ειδήσεις Strategy League of Legends: Η γατούλα Yuumi

League of Legends: Η γατούλα Yuumi

Saturday, 27 Apr 2019  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/45/0b/0a/league-of-legends-yuumi-62-1556355921.jpg
 

League of Legends: Η γατούλα Yuumi

Ο νέος champion κάνει "νιάου" όπως ο Κυριάκος.

Η Riot Games ανακοίνωσε τον νέο champion του League of Legends. Πρόκειται για μια γατούλα με την ονομασία Yuumi. Αυτή την περίοδο άλλωστε οι γατούλες είναι της μόδας, λόγω των "Νιάου" του Κυριάκου από τον Αδύναμο Κρίκο.

Εν πάσει περιπτώσει, η Yuumi θα δούμε αν είναι...δυνατός κρίκος ή όχι όταν θα κυκλοφορήσει στις 14 Μαϊου. Προς το παρόν είναι διαθέσιμη από τις 30 Απριλίου στους beta servers. Επειδή παίζει Support...μάλλον περισσότερο για Αδύναμο Κρίκο την κόβουμε, οπότε θα αποτελέσει πρώτο pick του Κυριάκου.

 

Η Yuumi βασίζεται σε ένα βιβλίο μαγείας, ενώ μπορεί να γίνει attach (σ.σ. να ανέβει) στους συμμαχικούς champions, κάτι που την κάνει άτρωτη (με εξαίρεση τα αντίπαλα towers). Όταν η Yuumi ανέβει σε έναν σύμμαχό της, απλά πηγαίνει όπου πάει αυτός. Το ability Change of Plans που κάνει αυτή την λειτουργία διαρκεί ορισμένα δεύτερα, αλλά η Yuumi μπορεί να το κάνει cast ακόμα κι όταν βρίσκεται πάνωω σε συμμαχικό champion ώστε να κατέβει ή να σκαρφαλώσει σε άλλον άμεσα.

Όσο για τα abilities της, έχει το Passive "Bop 'n' Block" με το οποίο κάθε επίθεσή της σε αντίπαλο champion της κάνει restore mana και της δίνει shield που μπλοκάρει damage. Η ασπίδα ισχύει και για τον συμμαχικό champion στον οποίο θα σκαρφαλώσει.

Με το Q η Yuumi πετάει ένα Prowling Projectile το οποίο προκαλεί magic damage και slow. Αν πετάξετε το spell ενώ είστε attached σε συμμαχικό champion τότε μπορείτε να το τηλεκατευθύνετε με το mouse σας. Επίσης, με το W έχουμε το "You and Me!" με το οποίο η γατούλα μας και ο συμμαχικός champion στον οποίο θα ανέβει αποκτούν ένα ποσοστό % από το Attack Damage ή το Ability Power του άλλου.

Με το E η champion κάνει heal τον εαυτό της και η αύξηση του health βασίζεται στο πόσο έχει χάσει, ενώ κερδίζει και movement speed. Αν έχει γίνει attach σε συμμαχικό champion τότε το ability αυτό κάνει heal τον συγκεκριμένο champion. Το ability αυτό έχει δύο charges.

Τέλος, η Ulti της Yuumi που ονομάζεται Final Chapter, προκαλεί κύματα από magic damage, ενώ όσοι εχθρικοί champions δεχτούν τρία ή περισσότερα κύματα τότε γίνονται root, κάτι που τους κάνει ευάλωτους για ορισμένα δευτερόλεπτα.

Δείτε τα πρωταπριλιάτικα Cats vs Dogs skins του LoL.

Διαβάστε το review του League of Legends και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί League of Legends γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification